Hlas ľudu: Akože pŕŕŕ, Dibáková, hamuj!
16 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Písať o nezávislosti tejto krásnej ženy je už hádam aj zbytočné. Zvlášť, keď v každej relácii drží dúhovú vlajku a trepoce ňou ako zmyslov zbavená. Lebo čo by to bolo za novinárku, keby nestála na tej správnej strane! Fico a Smer sú nepriateľom. Tak len do nich, priatelia! A kto sa s nimi spolčil, do toho tiež. Preto aj  miláčik Pellegrini upadol do nemilosti.

V poslednej relácii Na hrane Dibáčka mu to dala poriadne pocítiť

Dokonca až tak, že ju musel upozorniť, aby ho nechala dohovoriť. V skoku do reči je Dibi prinajmenšom majsterkou Slovenska. S Veronou Vasilisou Premúdrou si môžu ruky podať. Ale keď hovorí Miško Mončičák, tíško počúva, očká jej svietia ako myške, keď kuká z diery. Pritom šúcha nôžkami a priblblo sa usmieva. Veď ona dobre vie, čo má od neho čakať. Ako vždy, nič múdre to ani teraz nebude. Lebo mladý furt len lebo Fico. A Pellegrini, že je druhý Fico, Ficova podržtaška,  plní Ficove rozkazy a nevie riadiť parlament. Darmo ho Pelle presviedča, že to tak nie je,  blbečka nenaučíš, stále melie to isté.  

A tento „politológ“ samozvanec chcel byť naším premiérom. Hej, progresívci, zaplaťte mu kurz slušného správania a rečového prejavu! Veď sa zaňho musíte hanbiť. Aj za mekotanie, aj za jeho obsah.

Aj keď nerada, ale  vráťme sa ešte  k Dibákovej a jej  nasprostastému úsmevu

Ona asi normálny, taký ľudský, z ktorého ide teplo, ani nevie vystrúhať. Keď sa zadívam na jej profil, vyzerá ako vrana. Biela vrana. Nehovorím to preto, že ju nemám rada. Ak to vydržíte, skúste sa niekedy zapozerať a dáte mi za pravdu. Dibáková je skrátka vrana, ktorá ten svoj vraní zobák strčí všade. 

Hanobenie národa? Kdeže! Šikana a zastrašovanie starého Šimečku

Aj včera sa Dibi postavila na „správnu“ stranu. Prečo by priznala, že novinár, starý Šimečka hanobil slovenský národ?! To sa nesmie, pravda sa nehovorí. Treba spolu s malým Mončičákom zaujať útočný postoj a kydať na Gedru, Glücka a mladého Kaliňáka. A kopať do nich, až budú čierni.  Nie starý Šimečka, ale Smer a oni sú tí zlí, čo zastrašujú a šikanujú novinárov. Nestačil Kuciak? Nestačí, že tatu Šimečku komunisti aj Mečiar prenasledovali ? Ešte aj Smer? Pravdaže, na Smer môžeš všetko, len  novinárov a starého Šimečku treba chrániť ako medveďa hnedého. Veď už o pár dní si pripomenieme Jána a Martinu a bla-bla-bla!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Otázka poslancovi Krúpovi a tetke Mariške Kolíkovej
Viete, čo má mladý Gašpar vytetované na riti? Túto otázku adresujem najmä poslancovi Krúpovi a tetke Mariške Kolíkovej. Obaja sú stelesnením nenávisti voči Smeru a všetkým smerákom. Nevážia slová, preto aj ja budem hovoriť, ako mi zobák... Čítať ďalej
15 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;
2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;
3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"
 
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME