Erik Tomáš pripomenul Stachurovi z KDH jeho hrubé zlyhanie
16 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš uistil Petra Stachuru z KDH, že nezabudnú na jeho chyby, ktoré urobil ako štátny tajomník najhoršieho ministra zdravotníctva v histórii Slovenska Mareka Krajčího.

Ján Mikas nebol jediný, kto má na svedomí absolútne zlyhanie Slovenska počas pandémie Covidu. Škvrny na svedomí by mal mať aj Peter Stachura z KDH. Pripomenul mu to v televíznej diskusii Kráľ na ťahu Erik Tomáš.

Peter Stachur bol zodpovedný za nonsensy, akými boli plošné testovanie na vírus Covid, ktorého preverovaniu sa podrobne bude venovať Generálna prokuratúra. Plošné testovanie totiž iba zvýšilo prenos vírusu medzi obyvateľstvom a prispelo k nárastu obetí, ktorý bol vyčíslený na viac, ako 20 000 mŕtvych, čo je najvyššie číslo v krajinách EÚ.

„Vy za to nesiete zodpovednosť,“ odvážne sa vyjadril práve Erik Tomáš k Stachurovi, ktorého výraz evidentne hovoril, že mu nie je všetko jedno... „My na to pán Stachura určite nezabudneme...“ pripomenul rázne Erik Tomáš.

Po tom, ako sa Stachura snažil obhájiť svoje konanie, pripomenul mu Erik Tomáš jeho „úspechy“. „Keď bola prvá vlna covidu, predsedom vlády bol ešte Peter Pellegrini a všetci vieme, že sa to dobre zvládlo. A potom, keď prišli ľudia ako pán Stachur a pán Matovič a Krajčí, tak sme boli „majstri sveta“, samozrejme v negatívnom zmysle slova v počte obetí. Takto skvele ste to vy viedli,“ nebál sa Tomáš atakovať Petra Stachura, ktorý iba sklopil zrak.

ANDREJ DANKO vytmavil Jánovi Mikasovi čo si o ňom myslí (VIDEO)
Andrej Danko počastoval Jána Mikasa, hlavného hygienika, nie veľmi lichotivými pomenovaniami. Mikas je pre neho osobou neschopnou vysporiadať sa so situáciou okolo pandémie Covid-19 a na jeho činnosť sa mieni pozrieť úplne zblízka. Mikasovi... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik