Poslankyňa Kramplová: PS a KDH majú odpor voči pomoci Slovákom v straníckych génoch
15 | 02 | 2024 I Eka Balašková

Poslankyňa Dagmar Kramplová (SNS) je členkou Výboru NR SR pre sociálne veci. Na sociálnej sieti s nevôľou informuje, že Progresívne Slovensko a Kresťansko-demokratické hnutie spoločne hlasovali proti pomoci slovenským poľnohospodárom. Na Facebooku po stredajšom (14. februára) zasadnutí výboru konštatuje, že PS je štandardne proti všetkému slovenskému a KDH má ničenie slovenských poľnohospodárov a potravinárskych výrobcov vo svojej DNA.

V tejto súvislosti pripomína hlavného vyjednávača z EÚ Jána Figeľa (KDH).

Podľa Kramplovej Figeľ slovenských poľnohospodárov kto vie za čo obetoval a jediné, čo pre Slovensko vyrokoval, boli likvidačné podmienky. Našich roľníkov a potravinárskych výrobcov voči tým z pôvodných štátov EÚ dostal do absolútne nevýhodného postavenia.

PODPREDSEDA PARLAMENTU VYZÝVA DENNÍK SME, ABY PREPUSTILI NOVINÁRKU HANZELOVÚ - TU JE DÔKAZ, ŽE KLAMALA!
Keď Zuzana Kovačič Hanzelová zo SME písala svoj jedovatý komentár "Pomsta a moc sú spolu vždy veľmi zlý nápad," ani netušila, že sa jej vráti, ako bumerang. Kolegov z poslaneckých lavíc si najskôr zastal Ľuboš Blaha, ktorý sa zameral na bulvárnu... Čítať ďalej
15 | 02 | 2024 | Eka Balašková

„Presne v tejto tradícii KDH aj PS pokračovali a na sociálnom výbore NR SR hlasovali proti pomoci slovenským poľnohospodárom,“ informuje rozhorčená Kramplová na Facebooku.

„Treba si preto stále pripomínať, že KDH s PS koordinovanou spoluprácou uzatvorili koaličnú dohodu na likvidáciu nie len slovenského poľnohospodárstva, ale boli proti pomoci dôchodcom, mladým s hypotékami, rodinám a podnikateľom s energiami a dnes pridali poľnohospodárov,“ uzatvára Kramplová.

Takáč: Ak budú protesty slovenských farmárov, sadnem do traktora a pôjdem v ich čele (VIDEO)
Začali s nimi v Nemecku. Pokračovali vo Francúzsku, pridali sa Španieli, aj Portugalci a spoločne „tiahli“ na Brusel. Protesty farmárov sa v priebehu budúceho týždňa očakávajú aj na Slovensku a do ich čela sa má s traktorom postaviť aj minister... Čítať ďalej
10 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik