PODPREDSEDA PARLAMENTU VYZÝVA DENNÍK SME, ABY PREPUSTILI NOVINÁRKU HANZELOVÚ - TU JE DÔKAZ, ŽE KLAMALA!
15 | 02 | 2024 I Eka Balašková

Keď Zuzana Kovačič Hanzelová zo SME písala svoj jedovatý komentár "Pomsta a moc sú spolu vždy veľmi zlý nápad," ani netušila, že sa jej vráti, ako bumerang. Kolegov z poslaneckých lavíc si najskôr zastal Ľuboš Blaha, ktorý sa zameral na bulvárnu časť jej článku, poslanci Erik Kaliňák a Ján Mažgút vysvetlili aj to, aký koniec mal "incident s obalom od sójovej tyčinky".

Kaliňák veril, že ZKH svoj novinársky vrchol dosiahla pri obhajobe pedofilov v roku 2019.

Facebook / screen z videa J. Mažgúta a E. Kaliňáka | Status ZKH obhajujúci pedofíliu

„Ale minulý týždeň sa predsa len prekonala a napísala nový komentár – Pomsta a moc,“ konštatuje Kaliňák. Mažgút nerozumie, či bol jej komentár myslený vážne, alebo to bol len zlý žart voči čitateľom SME. Aspoň v kútiku duše by si mohla byť vedomá toho, že to rozhodne nebolo objektívne spravodajstvo. Poslanec to vníma, ako „frustrovaný zápis v denníčku zlostnej osoby, ktorá pľuje síru na všetky strany“.

„Počas komplikovaného a vážneho hlasovania sa poslanci koalície smiali, hovorili si vtipy a celkovo to pôsobilo, že ich otravuje, že vôbec musia stláčať gombíky.  Nešlo o atmosféru, kde vládna väčšina ide robiť náročné reformy, o ktorých je presvedčená a obhajuje ich. Väčšina poslancov čakala na stláčanie gombíkov a pri každej možnej príležitosti sa tam ako v krčme  pochechtávala,“ cituje Kaliňák z článku ZKH.

Mažgút neverí, že novinárka medzi novinármi odsedela niekoľko hodín trvajúcu rozpravu a sedemhodinové hlasovanie o pozmeňovacích návrhoch Ľubomíra Galka, ktoré boli o vypúšťaní a presúvaní bodov z článkov zákona. Kaliňák sa preto pýta, či posolstvom ZKH je, že problémom je z hodín „gombíkovania“ otrávená koalícia.

„Fakt je o tom to dnešná žurnalistika?“ uvažuje poslanec.

Obaja dopĺňajú, že ZKH vo svojom komentári nehodnotila zákon a trebárs vplyv restoratívnej justície, či dokonca opozičné náreky nad sadzbami, ktorých jediným cieľom bolo vykreslenie koalície, ako ochrancov násilníkov. Najväčším problémom pani novinárky bolo, že koaliční poslanci si dovolili po desaťminútovej prestávke v sále dojesť tyčinku „a neutekali vyhodiť obal z nej v tom momente, keď si to pani novinárka zmyslela.“

KAUZA "Papierik od Sójových rezov v NR SR" pokračuje! Blaha tvrdí, že PANI ZUZANA "SÓJOVÝ REZ" HANZELOVÁ SA MUSELA REÁLNE ZBLÁZNIŤ!
Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD) reagoval na úplnú kravinu redaktorky Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá ale neostala ticho a pokračovala v kauze "Papierik od sójových rezov v NR SR". Blaha si myslí, že Kovačič Hanzelová sa musela... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

„Absolútne absurdné, že nás novinárka kádruje, kedy po sebe upratujeme. Po druhé, naozaj som si myslel, že v parlamente budeme riešiť chod štátu a nie škôlkarske a hlavne klamlivé obvinenia pani Hanzelovej,“dodáva Kaliňák.

Mažgút doplnil zábery, kde vidno, ako po hlasovacom maratóne poslanci po sebe upratujú. Po Kaliňákovom konštatovaní, že až sem to dotiahla slovenská žurnalistika, Mažgút prikladá záber toho, čo ostalo na záver decembrovej schôdze v poslaneckých laviciach PS. „Oni predsa môžu,“ uzatvára Mažgút.

VYZÝVAM DENNÍK SME, ABY PREPUSTILI NOVINÁRKU HANZELOVÚ - TU JE DÔKAZ, ŽE KLAMALA, uviedol na sociálnej sieti Telegram Ľuboš Blaha

A je tu rozuzlenie najväčšej kauzy v dejinách vesmíru - Kauzy sójový rez

"Túto kauzu vyvolala Zuzana Kovačič Hanzelová zo SME, ktorá bez akýchkoľvek dôkazov obvinila našich mladých poslancov Smeru, že si po sebe v parlamente neupratali obal zo sójového rezu. Hej, hej, stále sa mi nechce veriť, že toto rieši denník SME - ale už si dlho nerobím ilúzie o kvalite slovenských liberálnych médií. Intelektuálne dno.

Keď som Hanzelovej vytkol, že klame, uverejnila videozáznam, ako si poslanec Jano Mažgút odkladá papierik zo sójového rezu do škáry v stole. Zabudla však uverejniť, či Mažgút tento papier po skončení hlasovania upratal. Lebo to bola pointa.

Na tomto videu uvidíte jasný dôkaz, že Hanzelová klamala. Chalani si všetko poctivo odpratali. Mimochodom, na rozdiel od Progresívcov. Ona to dobre vedela a len si potrebovala kopnúť do Smeru. Už aj za takúto banalitu. Keď klamú už aj pri takýchto maličkostiach, čo asi robia pri vážnych kauzách. Nevedia nič, len šíriť lži. Toto je SME - usvedčení v priamom prenose," uviedol Blaha.

Pre prácu novinára je absolútne diskvalifikujúce, ak je prichytený pri úmyselnom klamstve

"Za takéto niečo Hanzelovú seriózny denník musí okamžite vyhodiť. Inak sa môžu rovno premenovať na SME KLAMÁRI. Nič viac k tomu nepoviem, pretože zase budú liberálne kaviarne jančiť, že ak kritizujem novinára, ktorý nosí sukňu, tak vraj útočím na svetové ženstvo.

Nie, nikdy neútočím na ženy - kritizujem politikov a političky, ktorí škodia Slovensku a novinárov a novinárky, ktorí klamú. Bez ohľadu na ich pohlavie. A Hanzelová len okúsila vlastnú medicínu - aspoň to vie, aké to je, keď sa o niekom šíria klebety.

Tak čo, pani Hanzelová, upratali alebo neupratali si naši poslanci obaly z tyčiniek? Kuk.

Byť vami, prepadnem sa od hanby," uzavrel Ľuboš Blaha túto vymyslenú kauzu.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Matovičovi sa rúca OĽaNO ... Sú v hre mafiánske praktiky?
Šesť členov Matovičovho hnutia v utorok oznámilo, že opúšťajú bývalé OĽaNO a vo svojom vyhlásení uviedli, čo ich viedlo k tomuto kroku. Na situáciu okrem Ľuboša Blahu (Smer-SSD) reagoval na sociálnej sieti aj mninster financií Ladislav Kamenický... Čítať ďalej
14 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik