Obrovská dráma v Bratislave! Muž umieral, mal pri sebe dieťa, ale každý ho obchádzal
15 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

V jednom z obchodných centier v bratislavskej mestskej časti Petržalka sa pred zrakmi ľudí zrútil na zem starší pán, ktorý mal pri sebe aj svojho malého vnuka. Pánovi zlyhalo srdce, umieral, dieťa bolo pri ňom a nikto sa pri ňom nepristavil. Na prípad upozornil portál regiony.sk. Celú situáciu opísal muž, ktorý neskôr až do príchodu sanitky začal pána oživovať.

Obrovská dráma sa odohrala v Bratislave, v obchodnom centre v Galérii, ktorá je ale smutnou vizitkou ľahostajnosti ľudí.

Ľudia celú situáciu okomentovali na sociálnej sieti a ozval sa aj muž, ktorý mu prvú pomoc začal poskytovať ako prvý. Podľa jeho slov ho oživoval až do príchdu záchranky, ale potom musel odísť.

„Môj syn tam robí, bol sa pozrieť, že ujovi prišlo zle,“ napísala jedna z komentujúcich na sociálnej sieti.

„Uja sme oživovali ja a jeden pán do príchodu sanitky. Neviem či prežil, nadýchol sa nám, keď sme mu masírovali srdce, ale mohol to byť len vypustený tlak ako sme masírovali srdce. Netuším či prežil, keď prišla sanitka tak som musel odísť,“ opísal momenty Jaroslav a dodal aj to, čo ho najviac na celom prípade trápi:

„Horšie je, že vôbec, kým niekto zareagoval, tak prešlo vraj dosť času, pritom pri ňom stál malý chlapec, vnuk. Ľudia by mali byť viac všímaví a hlavne keď vidím, že niekto oživuje človeka, tak pomôžem. Pozriem jazyk zapadnutý, vystriedam toho, čo masíruje srdce lebo bolo kopec divákov ale len jeden, čo sa chopil niečo robiť,“ napísal Jaroslav.

Či sa Jaroslavovi podarilo pána zachrániť nebolo jasné až do zverejnenia príspevku. Práve tam sa dozvedel, že áno.

Jaro, Veľké ĎAKUJEM za vašu pomoc! Včasná masáž srdca mu zachránila život, je stabilizovaný. Veríme, že to zvládne, lebo on je bojovník. Ešte raz srdečná vďaka,“ napísala Mária pod jeho komentár.

Exodus v OĽaNO okomentoval aj známy lekár! Radosť, zhnusenie, hnev a pohŕdanie ICH verejným, teda politickým, správaním!
Dr. Igor Bukovský okomentoval na sociálnej sieti odchod "lastovičiek" z OĽaNO. Fiasko, ktoré sa udialo v Matovičovom hnutí zamestnáva internety, aj médiá a krúti nad ním hlavou aj Igor Bukovský. Ten pripomína, že aj tí, ktorí aktuálne odchádzajú,... Čítať ďalej
15 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

PODPREDSEDA PARLAMENTU VYZÝVA DENNÍK SME, ABY PREPUSTILI NOVINÁRKU HANZELOVÚ - TU JE DÔKAZ, ŽE KLAMALA!
Keď Zuzana Kovačič Hanzelová zo SME písala svoj jedovatý komentár "Pomsta a moc sú spolu vždy veľmi zlý nápad," ani netušila, že sa jej vráti, ako bumerang. Kolegov z poslaneckých lavíc si najskôr zastal Ľuboš Blaha, ktorý sa zameral na bulvárnu... Čítať ďalej
15 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok