Hlas ľudu: Otázka poslancovi Krúpovi a tetke Mariške Kolíkovej
15 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Viete, čo má mladý Gašpar vytetované na riti? Túto otázku adresujem najmä poslancovi Krúpovi a tetke Mariške Kolíkovej. Obaja sú stelesnením nenávisti voči Smeru a všetkým smerákom. Nevážia slová, preto aj ja budem hovoriť, ako mi zobák narástol.

Najnovšie zaútočili na mladého Gašpara. Známy syn známeho otca Tibora Gašpara by sa s požehnaním vlády mal stať novým šéfom SIS. Ak boh a prezidentka dá. A aby druhá menovaná v žiadnom prípade nedala, o to sa snažia krúpovci, kolíkovci, šimečkovci aj všetci nemenovaní opozičníci. Lustrujú a hľadajú šrámy na tele mladého Gašpara.  

Kto hľadá, ten nájde. Aj Krúpa s tetkou Mariškou Kolíkovou našiel. Na predlaktí jednej ruky našli  vytetovaný obraz Pavlovho otca, obžalovaného Tibora Gašpara. A to nem dobré.

Dobre ma počúvajte, nemilí a nechutní naši lustrátori!

Pýtam sa, či ste lustrovali dôkladne. Naozaj ste nič nezanedbali? Vyzliekli ste mladého Gašpara dohola? Zlé jazyky po parlamente šuškajú, že na riti má vytetovaný odkaz: „Bozajte ma vriť, vy špiny hnusné!“ Skúste ho pohľadať. Ak ho nájdete, máte rukolapný dôkaz, že kvalifikačne nie je spôsobilý na funkciu šéfa SIS. Lebo, ako iste uznáte, tetovačka obžalovaného na predlaktí je dosť málo.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Odpadnete! TOTO navrhol Kotlár vláde! V hre je amnestia...
Vláda by mohla udeliť amnestiu na priestupky spáchané počas obdobia mimoriadnej situácie a núdzového stavu vyhlásených pre pandémiu COVID-19. Kabinetu to navrhol splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas... Čítať ďalej
15 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Zuzanu Čaputovú prekvapila nominácia P. Gašpara, s rozhodnutím sa nebude ponáhľať
Prezidentka SR Zuzana Čaputová oznámi svoj ďalší postup týkajúci sa novely Trestného zákona v piatok (16. 2.). Vyplýva to z jej štvrtkového vyjadrenia. Prezidentka nevidí dôvod ponáhľať sa pri rozhodnutí o menovaní šéfa SIS "Novela mi bola... Čítať ďalej
15 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik