Na Dunaji vypadol z lode pasažier
14 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Z lode na Dunaji pri Devíne vypadol pasažier. Informuje o tom portál noviny.sk.

Loď je momentálne zaparkovaná pri Moste SNP.

Päťčlenná posádka Nemcov sa plavila tankerom. Okolo obeda si všimli, že sú iba štyria, na čo zalarmovali políciu. Policajti s hasičmi aktuálne prehľadávajú tok rieky.

Pátranie pokračuje

Polícia a hasiči pátrajú na Dunaji v Bratislave po nezvestnej osobe, ktorá mala vypadnúť z výletnej lode. Nezvestného pasažiera oznámila posádka nemeckej lode. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"V zmysle oznámenia posádky lode, ktorá sa plavila v blízkosti hradu Devín, mal pravdepodobne spadnúť jeden z členov posádky do vodného toku rieky Dunaj," priblížil Szeiff s tým, že okolnosti predmetného oznámenia aktuálne preverujú.

Hasiči v tejto súvislosti vykonali prieskum brehov a vodnej hladiny aj s využitím plavidla, a to na úseku od Mosta Lanfranconi až po Devín. "Žiadna osoba nájdená nebola," skonštatoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Bratislave Štefan Koči.

Oznámenie na linku 158 o nezvestnej osobe prijala polícia v stredu krátko po 12.00 h.

Muž zastrelil psa pred očami jeho majiteľky, pretože štekal
Obec Jalšové v okrese Hlohovec sa stala svedkom bezcitného činu. Päťdesiatročný muž zastrelil psa priamo pred očami jeho majiteľky a jej sedemročného synovca. Vyšetrovateľ enviropolície z Národnej centrály osobitných druhov kriminality v Nitre na... Čítať ďalej
14 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik