Hlas ľudu: Nicholsonovú ide šľak trafiť z Ľuboša Blahu
14 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Všetko sa to začalo obalom zo sójových rezov. Lebo, viete,  novinárske sliepky otáčajú svoju zvedavú gebuľu všade.

Všade, kde je Smer a smeráci. A tak pozornému oku bakalárky Kovačič Hanzelovej neušiel papierik, ktorý poslanec Smeru strčil do škáry medzi parlamentnými lavicami. No uznajte, najväčší zločin ľudstva! Keď na kritiku Hanzelovej zareagoval Ľuboš Blaha, to už oheň na streche prišla hasiť aj Lucia maturantka z Bruselu. Blaha totiž vytiahol na svetlo božie verejne známu informáciu zo Zuzkinho sexuálneho života v garáži. A to sa nesmie. Urážať ženy, to nie. Len Santusovú možno nakopať do rozkroku.

Pozrime sa teda, čo píše Nicholsonová z Bruselu

Vážený poslanec Blaha,

Z. K. Hanzelová včera poskytla dôkaz o tom, kam všade dokážete v SMERE strčiť odpad – bioodpad do poslaneckých lavíc, obaly od sójových rezov medzi poslanecké stoly. EnvironMENTÁLNY hnus.

V reakcii ste ju bez dôkazov nazvali promiskuitnou. Ani ako ústavný činiteľ ste nedokázali utlmiť nutkanie rýpať sa v intímnom živote redaktorky, ktorý má s obalom zo sójových rezov pramálo spoločného.

Človek nemusí byť Freud, aby videl, že máte patologický problém so ženami. S tými, ktoré majú postavenie, úspech a názor. Ukájate si na nich vlastné ego, akoby vám nestačili nafukovacie postavy z eshopov. Možno len vy nestačíte im. A tak opakovane útočíte na ženy vo verejnom online priestore ako telegramová verzia Andrewa Tatea. Ľuboš Blaha. Muž, ktorý nenávidí ženy.

Z. Čaputovú ste nazvali rozzúrenou dogou, kofou na trhu a americkou ku**ou. M. Tódovú ste vyzvali, aby zverejnila „obscénne video zo svojej spálne“. Teraz špekulujete nad sexuálnym životom ZKH. Na stupnici od 1 do 10, koľko vzrušenia vám takýto hejt spôsobuje?

Počas vašej dlhej mizogýnnej kariéry ste odkryli niekoľko slabostí žien. Nedržíme spolu, aby sme odrážali vaše hejty ako slepé náboje. Vo vašich útokoch často necháme tú druhú vykúpať sa, kým nepríde na rad ďalšia. A potom ďalšia. Naša najväčšia slabosť je tá, že niet vďačnejšieho konzumenta hejtu na úspešné ženy, ako je žena, ktorá úspech nezažila. A tak vám s každým hejtom pribúdajú ženské followerky a ich páčiky.

Ale aj vy máte slabosť, Ľuboš Blaha. Fackujete novinárky a politické rivalky z bezpečia obývačky, spoza klávesnice. Možno si pri tom aj pivo otvoríte. Ale, povedzte, pán podpredseda parlamentu, máte na to, aby ste išli nahlas rozjímať nad spálňovým životom známych žien do priemernej bratislavskej kaviarne? Alebo do krčmy? Napríklad do Zory? Hráte sa na predátora, Ľuboš, ale ste len mizogýnny smerácky zbabelec.

LĎN

Hlas ľudu: Chystala Remišová atentát na Rašiho?
Možno je to hlúpa otázka, ale v slovenskej politike je všetko možné. Zvlášť, keď ide o také eso ako Remišová. Ktovie, aké choré myšlienky sa jej preháňajú v hlave. Lebo keď vystrelí, že Rašimu straší vo veži, a keď sa mu nad hlavou kymáca luster,... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik