PROGRESÍVCI SA VYFARBILI! Úroveň politickej kultúry v NR SR sa prepadla pod samotné dno
13 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Absolútna neúcta voči slovenským štátnym inštitúciám a všetkému slovenskému. Tak definoval vo svojom nedeľnom živom vysielaní Juraj Štubniak konanie „progresívne“ mysliacej opozície, ktorá si urobila z Národnej rady Slovenskej republiky Halloween, či skôr, vzhľadom na sezónu maškarný ples v Benátkach.

Kultúra v našej politike sa prepadá na absolútne dno, či snáď ešte hlbšie. Dôkazom toho je konanie niektorých opozičných politikov. Prezliekanie sa do kimona priamo v NR SR, ako predviedol poslanec za Progresívne Slovensko Michal Sabo bolo tristným dôkazom toho, kto všetko sa môže dostať do parlamentu, jedného z najvyšších zákonodarných inštitúcií Slovenskej republiky.

Niekto sa oblieka, niekto vyzlieka, resp. vyzúva

Kým sa Michal Sabo prepočítal vo svojej novej uniforme, čo by si nedovolil ani v priestoroch základnej či strednej školy, poslankyňa Janka Bittó Cigániková obnažila svoje nohy a priaznivci foot fetišu si užili pôvaby jej dolných končatín. Či to bol taký príjemný zážitok pre, čuch a pre oči môžeme iba hádať.

„Mám pocit, že ich vývin sa dostal do štádia, keď sa chcú odlíšiť od štandardných poslancov aj svojou uniformou,“ podotkol Juraj Štubniak. Svojou intelektuálnou zdatnosťou a znalosťami sa totiž progresívni poslanci nemôžu. Nemajú čím.

„Naozaj sa medzi koaličnými poslancami nenájde nikto triezvy, aby navrhol do parlamentu zákon, že poslanec musí prejsť psychologickým vyšetrením, ako je to u žiadateľov o Zbrojný preukaz, alebo u vodičov autobusov a iných veľkých vozidiel? Títo zvolení panáčikovia nerozhodujú len o maximálnom počte štyridsiatich pasažierov v autobuse, ale o miliónoch obyvateľov nášho štátu!“ Podotkol so zhrozením Štubniak.

OSTRÝ Jarjabek! Niekoľko regulérnych bláznov sa stále pokúša o "prevrat"
Vo štvrtok (8. 2) sa Slováci na sto percent presvedčili, kto tvorí elitu národa, ktorá nás zastupuje v parlamente. Grendelova nekompetentnosť pri podávaní pozmeňovacích návrhov, ktoré zabudol podpísať sú to najmenej. „Očarili“ vulgárni Pročko či... Čítať ďalej
11 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Zatiaľ tomu tak nie je, pretože ak by to bolo tak, už dávno by v parlamente nebolo možno vídať kreatúry typu Igor Matovič, Jozef Pročko, Ľubomír Galko či vševediaca Veronika Remišová. Akoby mali imunitu na svoju hlúposť a patologicko-hysteriózne výstupy.

Juraj Štubniak odporúča pre každým zasadaním parlamentu test na drogy a alkohol. Po treťom pozitívnom odhalení na tieto návykové látky by následne mal fungovať verdikt trikrát a dosť. Výtržník, dopúšťajúci sa takýchto prehreškov voči úcte k verejnoprávnej inštitúcii ako je parlament by si mal hľadať za seba náhradu. Hoci nie je isté, či by bol dokázala, vzhľadom na svoju mentálnu indispozíciu, nájsť správnu osobu.

Jaurovej z PS musia ešte stále VYSVETĽOVAŤ, ako FUNGUJE PARLAMENT!
O rokovacom poriadku v parlamente ani po 5 mesiacoch v poslaneckej lavici nič netuší! Poslankyňa Národnej rady (NR) SR Zora Jaurová (PS) nerozumie, prečo bola mimoriadna schôdza NR SR k návrhu na odvolanie ministerky kultúry Martina Šimkovičovej... Čítať ďalej
12 | 02 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik