Po zásahu na UK začala trestné stíhanie za šírenie poplašnej správy
13 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová/TASR

V súvislosti s preverovaním vyhrážok voči Farmaceutickej fakulte Univerzity Komenského (UK) v Bratislave začal policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie za šírenie poplašnej správy.

"Vo vyšetrovaní naďalej pokračujeme, bližšie informácie poskytneme, hneď ako to procesná situácia umožní," oznámila polícia na sociálnej sieti.

Polícia v utorok predpoludním oznámila, že v súvislosti s vyhrážkami prehľadáva objekt, v ktorom sídlia farmaceutická fakulta aj fakulta managementu. Oznámila tiež, že bezprostredné nebezpečenstvo ohrozenia života a zdravia v súvislosti s predmetnou udalosťou nehrozí.

Bratislavská polícia zasahovala v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III preverujú udalosť spojenú s vyhrážkami voči doposiaľ nekonkretizovaným osobám," uviedla pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

V okolí vysokej školy boli študenti farmácie aj manažmentu. 

"Povedali nám, že ich okolo 9.45 h vyhnali z budovy. Jedna študentka tvrdí, že mal do školy niekto prísť a vyhrážať sa. Sama však zdôrazňuje, že ide o neoverenú informáciu, pretože im nikto nechcel nič povedať. Vedia len, že museli opustiť budovu," nasal portál TVnoviny.sk

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

ŠOKUJÚCE VIDEO Pozrite si, ako TÁTO dvojica OKRÁDA ľudí!
Kamera všetko zachytila! Zlodeji sú čoraz viac vynaliezavejší. Tentoraz si však neuvedomili, že sú pod dozorom techniky a celé ich vyčíňanie bolo zaznamenané na jedu z kamier v reštaurácii. Divadlo, ktoré tam predviedli, sa však len tak... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik