NEUVERITEĽNÉ! Boris Kollár znova valcuje pôrodné sály
13 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Bývalý predseda Národnej rady Slovenskej republiky a predseda „normálnej“ strany Sme rodina opäť v praxi potvrdil, že si jej názov nevymyslel len tak, zbytočne a neodôvodnene. Stane sa znova otcom. Už po koľký krát? Dá sa to vôbec spočítať? A to možno nevieme všetko...

Po zisteniach, s ktorými prišla Kollárova ex-partnerka Barbora Richterová a uviedla ich na verejnosti prostredníctvom denníka Plus 7 dní, kontaktoval denník samotného vrchného slovenského inseminátora. No ten na otázky zatiaľ neodpovedal. Richterová následne uviedla, že s akýmikoľvek ďalšími útokmi na osobu Borisa Kollára končí.

„Neviem zmeniť, s kým mám deti a ani nechcem. Lebo už by to neboli oni. Chceli sme ich obaja. Sú tu. Verím, že už to nebude dlho trvať a prídu pokojné dni, že všetko zlé pominie. Táto moja malá dudulka (Áron) nič netuší, to je dobre. Artur je toho, žiaľ, súčasťou. Vidí a číta, ako na seba jeho rodičia, ktorých obidvoch ľúbi, kydajú, osočujú sa. Ľúbi svoju mamu a ľúbi aj svojho otca. Stojí v strede medzi nami dvoma. Aj keď sa nenávidíme, navždy sú to naše deti a na tom sa nič nezmení, lebo sa to nedá. Budem radšej ja tá, ktorá s tým skončí a Boris Kollár nech si kváka s milenkami, koľko chce, nech si natáča videá v záhrade a rozpráva si, čo chce,“ vyjadrila sa Richterová. Dokedy jej tento „diplomatický postoj“ vydrží, to ešte uvidíme.

To, že je ďalší potomok Borisa Kollára na ceste uviedla rovnako Barbora Richterová. Tá má Kollára dobre prekuknutého a v tejto oblasti sa nezvykne mýliť.

Každý, svojim spôsobom, obdivuje plodnosť Borisa Kollára. Ten šíri svoje gény niekoľkokrát ročne. V júli minulého roka sa mu narodil syn Abner, ktorého mu porodila blonďavá kráska Laura Vizváryová. S tou trávi v poslednej dobe najviac času. K Abnerovi sa hlási aj verejne, s čím sa ale nemôže pochváliť pri ďalšom potomkovi, Noelovi, ktorého matkou sa stala Nikola Boboková. S touto informáciou prišla rovnako Richterová v rámci „teplého a overeného bonzu“, uviedol Plus JEDEN DEŇ.

V novembri prichytili Kollára v renomovanom podniku v Humennom na krstinách ďalšieho svojho potomka, vraj veľmi rozkošného synátora. Jeho matkou je top fitneska Vanessa Hrubovčáková. Tento fakt potvrdila jej mama, Silvia Šatníková. „Áno, čo sa týka môjho vnuka, som hrdá babička a nedám dopustiť na Borisa. Je to jeden z mála ľudí, ktorý je normálny, milý a dobrý človek,“ uviedla na sociálnej sieti Šatníková, evidentná obdivovateľka lacnej noblesy a nonšalantnosti Borisa Kolára. Matka pätnásteho Kollárovho dieťaťa zostáva zatiaľ anonymná.

VYSLÚŽILÝ ALFA SAMEC SLOVENSKEJ POLITIKY prežíva krušné novoročné chvíle (VIDEO)
Telenovely neuvidíte iba na obrazovkách elitných televíznych kanálov ako sú Markíza, Joj, WAU či Doma... Niečo podobné sa odohráva aj na mobilných zariadeniach celebrít a celebritiek, ktoré sa potrebujú zveriť po silvestrovských opiciach svojim... Čítať ďalej
01 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Skrachovaný politik, ale neskrachovaný otecko bude s najväčšou pravdepodobnosťou šíriť svoje potomstvo aj naďalej. Uviedla to ukvákaná Richterová počas verbálnej potýčky s Laurou Vizáryovou, o ktorej sa nedá hovoriť ako o prejave galantnosti. Mamou sa má stať o dva mesiace „istá“ Žofia. Boris Kollár, pokým nedokáže skrotiť svoje libido, bude teda inšpiráciou hysterických telenoviel, ktoré budú i naďalej šírené na rôznych sociálnych sieťach. A Slovensko sa na jeho avantúrach bude baviť i naďalej.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik