Hlas ľudu: Chystala Remišová atentát na Rašiho?
13 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Možno je to hlúpa otázka, ale v slovenskej politike je všetko možné. Zvlášť, keď ide o také eso ako Remišová. Ktovie, aké choré myšlienky sa jej preháňajú v hlave. Lebo keď vystrelí, že Rašimu straší vo veži, a keď sa mu nad hlavou kymáca luster, je dosť možné,  že ho chce vyhnať z ministerstva, alebo ho aspoň vyľakať.

V hlavnej úlohe luster

Raši, čo ti straší vo veži? Na 26. poschodí žeby sa kýval luster? Až tak veľmi nenávidíš Veronu, že si vymýšľaš hlúposti? Aj za ten luster môže ona? Už  len povedz, že to bol pokus o atentát. Že sa ťa chcela zbaviť takýmto hnusným spôsobom. Aby si sa toľko nevŕtal v tom, čo na ministerstve po**ala.

A teraz vážne

Veronika hovorí, že za desaťtisíc mesačne by si mal robiť niečo užitočné pre ľudí. Tak ako to ona robila, vieš? Ale ty nie, ty sa im miesto toho smeješ do ksichtu. Plakať by si mal ako Holečková a všetky oranžové plačky. Nechaj luster lustrom, nechaj ho kývať.  Možno sa raz odtrhne z reťaze ako Verona -  urobí bum bác! a je po lustri. Aj po starosti, aj po drahom stole. Len aby nespadol vtedy, keď tam budeš.

Milý Rišo!

Tie paranormálne javy a posadnutosť Veronou, to už nie je politický problém, preto ti Veronika pomôcť nemôže. Ale vedz, že ťa má rada, a tak ti odporúča odbornú pomoc. Si lekár, máš kamarátov lekárov, vyhľadaj ich, obráť sa na nich.  Veronika vie, čo hovorí, veď ona je posadnutosťou posadnutá. Iste to nehovorí len tak do vetra.

A pre istotu zas počúvaj moju radu. Keď bude vo vysokých polohách fúkať silný vietor, neotváraj okná, lebo jeden nikdy nevie, čo si taký luster zmyslí.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Belousovová odkazuje Európe!
Anna Belousovová má z vyjadrení šéfa NATO Stoltenberga dojem, že Západ, vlastne USA, sa pripravujú na tretiu svetovú vojnu. Vo svojom statuse na Facebooku konštatuje aj fakt, že ostatné členské štáty tejto aliancie sú v nej len do počtu. Otázka, či... Čítať ďalej
13 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik