ÚTEK AKO V AKČNOM FILME! Leško sa zľakol Erika Kaliňáka (VIDEO)
12 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Kriminálny luhár! Takto označil smeráka Erika Kaliňáka progresívny komentátor Marián Leško. A Kaliňák nelenil a rozhodol sa ísť si to vydiskutovať priamo ku zdroju. Leško zutekal rýchlosťou svetla.

„Nie je len luhár, ale je kriminálny luhár“ vyjadril sa v jednom rozhovore Marián Leško zo Šimečkovho Denníka N. Je totiž presvedčený o tom, že nahrávka, ktorú Smer pustil, bola upravená a zmanipulovaná a Kaliňák údajne klame, keď tvrdí opak.

Marián Leško si vyfantazíroval teóriu o potvrdení kriminálno-expertízneho ústavu, potvrdzujúcu jeho teóriu o zmene obsahu nahrávky. Odkiaľ takéto bludy zobral, vie málokto.

Erik Kaliňák sa preto rozhodol ukázať, ako vraj "spracoval" nahrávku, aby bola lepšie zreteľná, a Leška s tým priamo konfrontovať. Preto si zadovážil odbornú správu, potvrdzujúcu, že sa v danej nahrávke nevyskytuje ani náznak obsahovej manipulácie.

TAK TOTO SI POZRITE! POVÝŠENECKÝ LEŠKO ZBABELO ZUTEKAL PRED PRAVDOU

Kaliňák sa rozhodol podstúpiť priamu konfrontáciu s Mariánom Leškom. Pri stretnutí na verejných priestoroch sa najprv Leško správal odmietavo. Keď však Erik Kaliňák na neho vyrukoval s dôkazmi, ktoré vyvracajú Leškove absurdné tvrdenia, začal utekať rýchlosťou svetla.

"Keďže novinári prestali robiť svoju prácu a robia politiku, je namieste výmena rolí. Ako politik som chcel novinára M. Leška, ktorého som pristihol pri primitívnej lži, osobne konfrontovať s týmito jeho klamstvami," uviedol Kaliňák.

Pozrite sa na výsledok:

K rozumnej komunikácii nedošlo. Leško sa okamžite otočil a odišiel. Erik Kaliňák sa ho snažil dohnať, odpovede ale nedostal.

TOTO MUSÍTE VIDIEŤ! Konzument krabicového vína M. M. Šimečka kvičí ako sviňa na bitúnku (VIDEO)
Keď denne kydáš na Slovensko, ale 69 tisíc z daní Slovákov ti nesmrdí... <iframe... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik