KAUZA "Papierik od Sójových rezov v NR SR" pokračuje! Blaha tvrdí, že PANI ZUZANA "SÓJOVÝ REZ" HANZELOVÁ SA MUSELA REÁLNE ZBLÁZNIŤ!
13 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD) reagoval na úplnú kravinu redaktorky Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá ale neostala ticho a pokračovala v kauze "Papierik od sójových rezov v NR SR". Blaha si myslí, že Kovačič Hanzelová sa musela reálne zblázniť. A reagoval na jej vyjadrenie, aj keď ako tvrdí, nerád sa zahadzuje s progresivistickou akože-novinárkou, ktorá popiera všetky pravidlá profesionálnej žurnalistiky.

Kauza "Papierik od Sójových rezov v NR SR", začala takto:

Väčšina poslancov v NR SR už čakala na stláčanie gombíkov a pri každej možnej príležitosti sa tam ako v krčme pochechtávala. Vrcholná scéna už bola len to, keď jeden mimoriadne aktívny poslanec Smeru jedol v lavici počas hlasovania sójové rezy. Keď ich dojedol, nevedel, čo s obalom od tyčinky. Medzi lavicami jednotlivých poslancov je asi centimetrová škárka a on chytil obal a zastrčil ho medzi lavice, ako keby sme boli na strednej škole. Boh mi je svedkom, že som mu dala ešte poslednú šancu, a keď parlament vyhlásil prestávku, sledovala som, či ten papier spomedzi lavíc vytiahne. Hádajte, ako to dopadlo,“ rozpísala sa Zuzana Kovačič Hanzelová v jednom zo svojich článkov.

Blaha nechápal, ako môže novinárka len tak, bez dôkazu, či kamerového záznamu, ohovoriť poslanca a tak jej aspoň v reakcii pripomenul čo údajne ONA stvárala, keď pracovala v TA3.

„Podľa jej vtedajšieho kolegu, novinára Nora Dolinského. Citujem jeho výrok z komunikácie, ktorú mali verejné medzi sebou na sociálnej sieti:  „Zuzi, ja som sa s nikým nevyspal v garáži TA3 pod priemyselnými kamerami.“ Ja neviem, ale toto mi príde o dosť pikantnejšie ako sójové tyčinky.  Ale viete, čo je na tom najhoršie? Hanzelová klame a ohovára. Poslancov Smeru. S úplnými prkotinami a bez dôkazov. Tak nech sa potom necíti urazená, keď jej vlastní kolegovia upozorňujú na jej promiskuitu a sexuálne dobrodružstvá pod priemyselnými kamerami,“ soptíl Blaha s tým, že ZKH nemá obhajovať pedofilov, zločincov a farizejov a nemá klamať. Potom si podľa jeho slov pod priemyselnými kamerami môže robiť, čo len chce.

Hanzelová si bohapusto vymyslela ÚPLNÚ KRAVINU! No hnus, hovorí Blaha
Útoky liberálnych novinárov naberajú na intenzite! Článok Zuzany Kovačič Hanzelovej zo SME Pomsta a moc sa nejakým nedopatrením dostal do rúk aj podpredsedovi parlamentu Ľubošovi Blahovi (Smer-SSD) a ten na Telegrame konštatuje, že sa mu doslova... Čítať ďalej
12 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Kovačič Hanzelovej reakcia Blahu nestačila a tak kauza Papierik od Sójových rezov pokračovala aj na ďalší deň

Kovačič Hanzelová opäť zopakovala čo videla a to, ako poslanec Smeru zastrčil obal od tyčinky do škáry medzi lavice počas rokovania v NR SR. Pripomenula aj slová Ľuboša Blahu, ktorý mal podľa nej tvrdiť, že ONA na to dôkaz nemá a že si to kompletne vymyslela a je to lož. A tak vo videu na Instagrame zverejnila video, ktoré má slúžiť ako dôkaz. Okrem poskytnutých dôkazových materiálov z kauzy "Papierik od Sójových rezov," musela dodať aj to, že ako ženy musia čeliť útokom politikov a ako musí roky počúvať o tom, kde, ako, čo a s kým robila. Hanzelová ešte poprosila politikov, aby nezaťahovali novinárov do politických hier a vadí jej zhrubnutie spoločnosti a spôsoby, akými sa medzi sebou všetci rozprávame.

VIDEO:

Reakciu Ľuboša Blahu zverejnenú na sociálnej sieti Telegram prinášame v plnom znení

VÁŽENÁ PANI ZUZANA "SÓJOVÝ REZ" HANZELOVÁ, VY STE SA MUSELI REÁLNE ZBLÁZNIŤ, píše Ľuboš Blaha

Tak toto je bomba. Novinárka Sme Zuzana Kovačič Hanzelová sa do mňa pustila v spolupráci s hejterskou stránkou Zomri. A utŕžia strašnú hanbu. Stačí čítať ďalej.

Bavíme sa o kauze sójový rez. Hej, hej, toto teraz hýbe liberálnou scénou, pukám od smiechu. 

Slniečkari zo Zomri zaútočili na Erika Kaliňáka, že si vraj neodpratal obal zo sójového rezu, ktorý jedol v parlamente. No chápete - dva milimetre od genocídy.

Primitívi zo Zomri sa odvolali na klebetu Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá tento výmysel napísala do seriózneho komentára v denníku Sme - toľko k úrovni tohto plátku. Ehm, sójový rez.

Dnes sme sa dozvedeli, že síce hejteri zo Zomri naznačili, že ide o Erika Kaliňáka, ale v skutočnosti malo ísť o Jána Mažgúta. Fajn, volal som s ním.

A áno, on skutočne odložil obal do škáry v stole. A po hlasovaní ho pekne zobral a zahodil. Do separovaného odpadu. Osobne mi to potvrdil. Bodka.

Čiže Hanzelová klamala, keď napísala, že si náš poslanec po sebe neodpratal. A to, že uverejnila video z toho, že obal zastrkáva do škáry, je úplné nepochopenie môjho textu.

Pani Hanzelová, chápem, že máte vážne medzery vo vzdelaní, ale povedzte prosím, kde vo svojom statuse píšem niečo o nejakej škáre?

Citujem svoj včerajší status:

Ona si bohapusto vymyslela úplnú kravinu na našich poslancov, vraj si v parlamente neodpratali po sebe obal." Ešte raz pre pomalšie redaktorky: n-e-o-d-p-r-a-t-a-l-i.

Hanzelová svojím trápnym videjkom nijako nedokazuje, že si Ján Mažgút obal neodpratal. Čiže ďalej platí to, čo som písal - bohapusto klamala.

A prepáčte, mne naozaj úprimne vadí, ak o Smere novinári šíria nepodložené lži. A útočia do našich mladých poslancov, lebo im nesiahajú ani po členky.

A preto sa na mňa pani Hanzelová nemôže hnevať, že využívam verejne dostupnú informáciu o tom, že podľa Nora Dolinského s niekým spala v garáži v TA3. Pod priemyselnými kamerami.

V kuloároch sa v tejto súvislosti hovorí všeličo o rozbitých manželstvách, spomínajú sa aj konkrétne mená, ale to tu teraz nebudem prepierať - len prosím zo seba láskavo nerobte obeť, vážená pani Hanzelová.

Keď neukážete kamerový záznam, že si náš poslanec neodpratal obal zo sójového rezu, znamená to len jedno - že ste si to celé vymyslela. Dosť nechutné, že?

Ja len, že to je od novinárky ten najťažší profesionálny zločin. Klamať. Za takéto veci sa v normálnych médiách vyhadzuje z redakcie. 

Nerád sa zahadzujem s progresivistickou akože-novinárkou, ktorá popiera všetky pravidlá profesionálnej žurnalistiky a ešte aj v minulosti obhajovala pedofilov.

A ešte menej rád sa zahadzujem s primitívmi s vrecami na hlavách, ktorí sa tuším volajú Peter Valovič, Eduard Gallo a Daniel Podhradský. Hovoria si Zomri. Ako úplní psychopati.

Ale keď dostaneš príležitosť urobiť zo slniečkarov úplných šaškov, no tak nevyuži ju, ukončil Blaha svoj príspevok.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Robert Fico: Korčok vymenil suverenitu Slovenska za podporu zo zahraničia! (VIDEO)
Každému, kto je za zrušenie práva veta členských krajín EU, odkázal predseda vlády Robert Fico (Smer-SSD), že krajina sa stáva bezvýznamnou a nepovšimnutiahodnou práve vtedy, keď nemá úctu sama k sebe, keď súhlasí so všetkým, čo si želajú veľkí,... Čítať ďalej
12 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik