Belousovová odkazuje Európe!
13 | 02 | 2024 I Eka Balašková

Anna Belousovová má z vyjadrení šéfa NATO Stoltenberga dojem, že Západ, vlastne USA, sa pripravujú na tretiu svetovú vojnu. Vo svojom statuse na Facebooku konštatuje aj fakt, že ostatné členské štáty tejto aliancie sú v nej len do počtu. Otázka, či sa skutočne máme pripraviť na veľký svetový konflikt Belousovovej napadla po tom, ako Stoltenberg reagoval na amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa.

Okrem už bežného strašenia, že ak Putin na Ukrajine zvíťazí, neexistuje žiadna záruka, že sa ruská agresia nebude šíriť ďalej, zazneli veľmi zlé správy hlavne pre Európu – máme sa pripraviť na možné desaťročia konfrontácii. Podľa Belousovovej to znamená, že o možnom mierovom riešení pre Ukrajinu USA vôbec neuvažujú.

TOTO MUSÍTE VIDIEŤ! Danko nekompromisne naložil Dírerovi, Hellebrandtovi i Šimečkovi (VIDEO)
Dírerko z TA3 Hellebrandta nerieši. Pán Dírer, ak to neviete... Skonštatoval to na sociálnej sieti Andrej Danko v reakcii na nedeľnú diskusnú reláciu TA3 v hlavnej úlohe s Richardom Dírerom. „Dobre nás to v tom socializme naučili, že každý musí... Čítať ďalej
12 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

„V lepšom prípade tento vojnový konflikt bude tlejúcim ohniskom, ktoré možno v prípade potreby znovu rozdúchať. Takéto ohniská USA s obľubou zakladajú a udržujú v rôznych častiach sveta.  Desaťročia vojenskej konfrontácie NATO s Ruskom budú ničivé nielen pre Ukrajinu, ale aj pre Európu, teda aj nás,“varuje politička a upriamuje pozornosť na to, čo sa deje už teraz, po dvoch rokoch trvania vojenského konfliktu.

https://aif.ru/p | Stoltenberg

„Štáty Európy sa zmietajú v kríze, začína sa prejavovať sociálne napätie, narastá nespokojnosť. Komu však rozhodne táto vojnová konfrontácia prospieva, sú USA. NATO je nástroj na presadzovanie ich politiky. A Stoltenberg len ozvučil to, čo je záujmom USA: Sú rozhodnutí obetovať Európu pre svoj blahobyt a záchranu svojho mocenského postavenia vo svete. Čo je aj tak nereálne,“ dopĺňa Belousovová.

„To čo však už naozaj zaváňa reálnou  prípravou na veľký vojnový konflikt až tretiu svetovú vojnu sú slová generálneho tajomníka NATO o tom, že „musíme obnoviť a rozšíriť svoju priemyselnú základňu, zvýšiť dodávky na Ukrajinu a doplniť vlastné zásoby" , čo znamená „prechod od pomalej výroby v čase mieru k výrobe vo vysokom tempe v čase konfliktu“. Rozumie sa vojnového konfliktu, t.j. vojny,“ objasňuje politička s tým, že Stoltenberg nám vlastne oznámil rozodnutie prípravy na dlhodobú vojnu s Ruskom. Na tej bude zarábať USA a pre Európu bude znamenať pohromu.

Podpredseda parlamentu nič hlúpejšie, ako moderátorov nedeľných diskusií nepozná
Blaha zhrnul výkony moderátorov politických diskusií jednoducho, jasne a na rovinu. Nič hlúpejšie ako moderátorov nedeľných diskusií nepozná. A nejedná sa iba o Richarda Dírera, hoci ten patrí medzi absolútne esá v tejto spravodajskej... Čítať ďalej
11 | 02 | 2024 | Dušan Janek

„Už teraz zarábajú, tak sa niet, čo diviť, že sa im to zapáčilo. A vám sa to ako vážení občania Slovenska páči?!  Ako sa vám páči, že máme byť vohnaní do vojny s Ruskom v mene USA a ich dolára?! Už teraz sa Ukrajine míňa živý vojenský materiál. Hádajte, kto bude v tých desaťročiach umierať za NATO v tom konflikte?! Budete to VY! Budú to vaše deti! Stoltenberg a ďalší vojnoví štváči to nebudú!  Oni budú v pozadí počítať zisky na svojich bankových kontách,“ varuje Belousovová. Podľa nej nás takáto budúcnosť čaká pri správaní sa oviec vedených na bitúnok pod prísľubom dobrej paše.

Tucker Carlson a ruský prezident Vladimir Putin © Gavriil Grigorov/ Tlačová služba prezidenta Ruskej federácie/ TASS

„Pár hodín pred vyjadrením generálneho tajomníka NATO poskytol dvojhodinový rozhovor americkému novinárovi prezident Putin. Za pár hodín tento rozhovor videli stovky miliónov ľudí. Na rozdiel od predstaviteľov NATO v ňom nikto súdny nenašiel tie hrozby z Kremľa, ktoré vraj pravidelne zaznievajú voči Aliancii. Práve naopak! Putin mnohokrát v tomto rozhovore deklaroval pripravenosť Ruska rokovať s USA o ukončení vojnového konfliktu na Ukrajine. Asi je načase , aby sa Európa prestala správať ako kolónia USA. Ide tu už o krk nám, nie im,“ uzatvára Belousovová.

Čo hrozí Carlsonovi za rozhovor s Putinom?
Tuckerovi Carlsonovi hrozia aj smrťou za rozhovor s Vladimirom Putinom. Je hrozba skutočná? Ruský politológ Sinelnikov-Orišak tvrdí, že Carlson nečelí v USA následkom za rozhovor. Dilema Fanúšikovia, aj nepriatelia Tuckera Carlsona diskutujú na... Čítať ďalej
11 | 02 | 2024 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik