SNS VYZÝVA: JÁN MIKAS, ODSTÚPTE!
10 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Slovenská národná strana vyzýva hlavného hygienika Slovenskej republiky Jána Mikasa, aby bezodkladne odstúpil zo svojej funkcie. 

V prípade, že hlavný hygienik Slovenskej republiky nevyvodí svoju zodpovednosť za predchádzajúce 3 roky, najmä za obdobie Covidu, Slovenská národná strana požiada na najbližšej koaličnej rade zástupcu strany HLAS - SD, pod ktorú spadá rezort zdravotníctva, aby Ján Mikas ako symbol nezvládnutia boja s Covidom, bol odvolaný.

Ján Mikas bok po boku s Igorom Matovičom spoločne zavádzali neprehľadné nebezpečné testovanie a očkovanie. Ján Mikas musí bezodkladne vo svojej funkcii skončiť.  

Slovenská národná strana sľúbila vo svojom volebnom programe vyšetrenie obdobia Covidu. Náš poslanec Peter Kotlár bol poverený bezodkladne po zvolení, tak ako sme sľúbili vo volebnom programe vyšetrením covidového manažmentu. Je zrejmé, že obdobie Covidu vláda na čele s Matovičom nezvládla, ako aj riešenie predmetnej situácie. Nesmieme opomenúť bezbrehé míňanie peňazí, chaotické riadenie štátu, ktorému Ján Mikas asistoval. Tak ako musel z funkcie odísť Igor Matovič, musí bezodkladne skončiť aj Mikas. 

Veríme, že výzvu Slovenskej národnej strany hlavný hygienik Slovenskej republiky vypočuje. V prípade, že nie, požiadame pani ministerku Dolinkovú, aby bezodkladne konala. Obdobie Covidu musí byť prešetrené. Chaos, ktorý bol spôsobený, nesmie ostať bez trestu.

A začali kričať, že sa potláča iný názor...
"Ak predseda kultúrneho výboru, poslanec Roman Michelko (SNS), ktorý má svoje dlhoročné skúsenosti s fondmi, hovorí o klanoch, trafil klinec po hlavičke. Nečudo, že keď sa tým, ktorí roky vedeli kamarátšaftmi dolovať štedré dotácie (na svoje... Čítať ďalej
10 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik