Progresívne Slovensko totálne ZMATOVIČOVELO! Kde boli, keď... (VIDEO)
10 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

PREČO OPOZÍCIA NEZVOLÁVALA PROTESTY VTEDY, KEĎ KOVBOJI ROZKOPÁVALI DVERE JEDNA RADOSŤ? Faloš a pretvárka. Takto jednoznačne od začiatku vnímam správanie i konanie tých, ktorí sa prezentujú ako spravodliví a tvária sa, že obhajujú právny štát. Obhajovať však to, čo sa tu 3,5 roka dialo, je bohapustá nehoráznosť a trúfalosť. Progresívne Slovensko jednoducho úplne zmatovičovelo... Skonštatoval to minister vnútra Matúš Šutaj Eštok na pôde parlamentu.

"V poslaneckých laviciach dnes sedia ľudia z PS, ktorí by ešte pred pár týždňami dali všetko možné i nemožné za to, len aby s nami boli v koalícii. Tí istí ľudia dnes zvážajú ľudí do ulíc, burcujú ich k nenávisti a rozhodujú ako sudcovia či dokonca Pán Boh o tom, kto z nás je aký a kto má ísť sedieť," naložil progresívcom minister.

"A ja sa pýtam, kde boli títo “sudcovia”, keď za Matovičovej vlády dochádzalo k šikane vo väzbe, keď vo väzbe zomierali ľudia, keď sa psychicky i fyzicky ničili ľudia “vďaka” elitným vyšetrovateľom čurillovcom? Vtedy im prečo nešlo o právny štát?" - kladie Šutaj Eštok podstatné otázky.

Podľa neho sme mali vo väzbe nevinných ľudí, čo rozhodne nie je normálne. Vtedy súčasná opozícia zabudla, že sme právny štát?

"Pochopil by som, keby mudrlanti protestovali aj vtedy aj dnes. Ale oni za hrôzovlády Matoviča len šúchali nožičkami a teraz im z očí kypí žlč," krúti hlavou minister.

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Šimečkove médiá merajú účasť na protestoch podľa BULHARSKEJ KONŠTANTY! (VIDEO)
Predseda Výboru NR SR pre kultúru a médiá Roman Michelko (SNS) tvrdí, že hoci opozícia má právo na protesty, doteraz ešte nikdy ich nerobili takou primitívnou, až smiešnou formou. Vo videu tiež vysvetlil, ako vyzerá bulharská konštanta na spôsob... Čítať ďalej
10 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik