POZOR Bez hotovosti NEZAPLATÍTE! Veľká BANKA bude mať DLHÝ VÝPADOK
10 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Ani tento víkend sa nevyhneme výpadku bankových služieb. Týkať sa budú klientov Československej obchodnej banky (ČSOB), ktorá naplánovala odstávku elektronických služieb.

 

Odstávka prebehne už najbližšiu noc a trvať bude až 9 hodín. “V nedeľu 11. februára v čase od 00.01 hod do 09.00 hod dôjde pre plánovanú prevádzkovú odstávku k celkovému obmedzeniu služieb Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking a ČSOB API (PSD2),” informuje banka na svojej stránke.

Ako dodáva, odstávka je nevyhnutná pre ďalšie skvalitňovanie služieb a za prípadné komplikácie spôsobené technickou odstávkou sa vopred ospravedlňuje.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

VÍKEND PLNÝ EXTRÉMOV! TOTO čaká Slovensko!
Vzhľadom na ročné obdobie a to, že je február sa začína teplotne extrémny víkend. Netradičné počasie s posledných dní prináša mnohé prekvapenia. Z februára sa stáva apríl, padajú teplotné rekordy, no to ešte nie je zďaleka všetko. Tento víkend... Čítať ďalej
10 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik