Podpredseda parlamentu: Lipšicove gestapo zrušené! Amen pre Matovičovu dobu temného stredoveku!
11 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Odstránenie anachronizmu z tváre slovenskej jurisdikcie znamenalo nielen pre poslancov koalície, ale pre všetkých ľudí, ktorí stoja na strane spravodlivosti a spravodlivej odplaty padnutie kameňa zo srdca. Pre Ľuboša Blahu to znamenalo ešte viac, ako sa vyjadril na sieti TG.

„Zrušili sme Lipšicovo gestapo a odstránili ten ich stredoveký Trestný zákon. Konečne!“ zaklapol zaprášenú knihu Kladiva na čarodejnice vo svojom statuse Ľuboš Blaha. Tento akt je pre neho amen pre Matovičovu dobu temného stredoveku, ktorá za sebou nechala aj obete na životoch. Za pár rokov sa vykonali kryté krvavé politické procesy, pričom je hrozné, že komunisti ani gestapo sa svojimi rozsudkami netajili a hoci boli kruté, priznávali sa k nim. Prečo sa k nim nepriznáva ÚŠP a jeho Heydrich Daniel Lipšic? No preto, že pustil do gatí.

„Rozzúrenej opozícii na čele s podpredsedníčkou PS Čaputovou nepomohli ani lži o tom, že vraj oslabujeme ochranu žien pred znásilnením. To sa nehanbíte za takéto nechutné lži, pani Čaputová?!“ zavesil rétorickou otázkou nad hlavu prezidentky Damoklov meč koaličný Che Guevara.

Spomenul proopozičný mediálny kolotoč, kampaň hoaxom proti hoaxom a poďakoval všetkým slovenským ženám za to, že majú dostatok rozumu na to, aby si z mediálneho oblbovania nenechali otráviť krv v žilách. Dotklo sa ho, ako silne emptaticky zmýšľajúceho človeka, manžela a otca troch detí podozrievanie zo strany „erudovanej“ opozície a „odbornej verejnosti,“ (čo je asi dnes jeden z najskompromitovanejších výrazov) z ľahostajnosti voči násiliu páchanom na ženách.

„My chránime ženy, chránime Slovensko a chránime spravodlivosť!“ ohradil sa Blaha a upozornil: „Na dnešnej tlačovej konferencii Smeru som to povedal od srdca – budeme napĺňať to, čo sme sľúbili Slovákom. Do poslednej bodky!“

Ľuboš Blaha sa zúčastnil aj stretnutia s bieloruskými veľvyslancom. A robil to o to radšej, o čo viac majú médiá a opozícia Bielorusko v zuboch. A že majú! Poslal im aj srdečné pozdravy ako od Jamesa Bonda.

„Hneď od rána sa výborne zabávam na Denníku N, ktorý už zúri, že sme sa spolu s Andrejom Dankom stretli s veľvyslancom Bieloruska. Môžem potvrdiť, že to bolo veľmi srdečné stretnutie, na ktorom som vyhlásil, že Bielorusko je nás priateľ a nikdy nezabudneme na obetu tohto statočného slovanského národa v druhej svetovej vojne.“

Bielorusko prišlo v druhej svetovej vojne o štvrtinu svojho obyvateľstva a bolo vyvraždených a vypálených 628 miest a sídiel, čo bolo najviac zo všetkých slovanských štátov.

„Urobím všetko preto, aby sme ďalej rozvíjali našu spoluprácu, vždy som rád do tejto prekrásnej krajiny chodil a sankcie voči Bielorusku považujem za absurdné. V Denníku N sa môžu aj rozpučiť od zlosti, ale my budeme robiť všetko pre normalizáciu vzťahov s Ruskom aj Bieloruskom“ stojí si za svojim Blaha.

Hystéria západných liberálov okolo rozhovoru Vladimíra Putina s Tuckerom Carlsonom len potvrdzuje, ako veľmi moderný liberalizmus nenávidí slobodu a vyváženú diskusiu majú mozgy má západná „liberálna a slobodná ideológia“ úplne zatemnené vlastnou propagandou.

„V takomto mentálnom kŕči bol Západ za čias nacizmu  v Nemecku, keď akýkoľvek iný názor bol zakázaný. Cieľ bol jediný. Zničiť Rusko. Ako dnes,“ pustil sa do kryptofašistických spôsobov imperialistického Západu Blaha. A poriadne zostra, hoci stále s pacifistickým duchom. „My chceme mier. A odmietame nenávisť voči Rusku aj Bielorusku. Chceme počúvať, aký je pohľad Ruska - inak sa kompromis nikdy nenájde!“ verí slovenský revolucionár číslo jedna.

Nezabudol spomenúť, čo mu urobilo radosť a pôsobilo ako analgetikum na urážanie smerom k opozícii a spochybňovaniu jeho skutočne prohumánnych zásad.

„Priatelia, ďakujem za všetky vaše milé správy ohľadom včerajška - som rád, že som vás potešil tým, ako som naložil Oľaňákom. Musíme bojovať proti zlu a ľudskej hlúposti. A verte, že budeme. Za osobitné chrapúnstvo považujem to, že Denník N včera uverejnil nechutnú lož, že náš poslanec Peter Sokol sa zdržal hlasovania,“ udrel si Blaha do hnoja slovenských médií. Tie prepúšťajú do informačného exteriéru len to, čo sa im hodí a aj to ešte precedené cez najhustejšie sitko. „Peter Sokol leží v nemocnici s vážnymi zdravotnými problémami, inak by hlasoval s nami a samozrejme by zrušenie ÚŠP podporil. Je choré, že Denník N zase bohapusto klame. Tak ako vždy. Hyeny!“

Ľuboš Blaha: Koalícia neustúpi opozičným Ultras. Vo svojej práci bude pokračovať naďalej (VIDEO)
Je typickou „aktivitou“ opozície robiť mítingy, stranícke podujatia. Koalícia sa však nenechá znechutiť. 1. 200. 000 ľudí dalo hlas koalícii, čo sa nedá s pár tisíckami protestujúci a bľačiacich oviec prirovnať. Títo „Ultras“, ako ich nazval Ľuboš... Čítať ďalej
08 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Koalícia zvíťazila a mediálni besní psi zúria. Je to popudzujúce, no zároveň to poteší. Prejavujú tým iba svoje, ako hovorili naši starí rodičia, šuplikantstvo, komplexy a hystériu. Melú z posledného a ich hrdzavý mlynček škrípe poriadne nahlas. Čo Che Blahu nesmierne teší. I keď nepatrí medzi chladnokrvných politikov, nenechá sa vyviesť z miery, pretože vie, že zdravý rozum má vždy šancu vyhrať.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik