OBROVSKÁ TRAGÉDIA Vlak prevalcoval auto, vodič na mieste mŕtvy! (FOTO)
09 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Vo štvrtok 8.2. okolo 18.25 h došlo na železničnom priecestí v obci Koš v okrese Prievidza k zrážke osobného auta s rýchlikom. O nehode informuje trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Na základe doposiaľ vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že včera vo večerných hodinách okolo 18.25 h došlo na železničnom priecestí v obci Koš v okrese Prievidza k dopravnej nehode, k zrážke osobného motorového vozidla a rýchliku.

 

“4️0-ročný vodič Seatu Alhambra  smeroval od obce Opatovce nad Nitrou na Nováky. Keď prechádzal cez železničné priecestie bez mechanických závor so zvukovou a svetelnou signalizáciou, zľava v smere na mesto Nováky prichádzal rýchlik R754, následkom čoho došlo k ich vzájomnej zrážke,” spresňuje polícia.

Vodič vozidla utrpel na mieste zranenia nezlučiteľné so životom. Nikto z cestujúcich vo vlaku sa nezranil.

Dychová skúška u rušňovodiča bola s negatívnym výsledkom merania. Požitie alkoholických nápojov u vodiča vozidla bude predmetom súdno-expertízneho skúmania.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

TOTO MUSÍTE VIDIEŤ! Konzument krabicového vína M. M. Šimečka kvičí ako sviňa na bitúnku (VIDEO)
Keď denne kydáš na Slovensko, ale 69 tisíc z daní Slovákov ti nesmrdí... <iframe... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik