Fico reaguje na Martina Šimečku a jeho slová, že premiéra k moci dostala NEVZDELANÁ LÚZA (VIDEO)
09 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

PROGRESÍVNY ŠIMEČKA NADÁVA NA SLOVÁKOV, ALE STÁTISÍCE EUR ZO ŠTÁTNEHO NA JEHO RODINNÚ MIMOVLÁDKU MU NESMRDIA! Predseda vlády Robert Fico vo štvrtok 8. februára 2024 na hodine otázok v Národnej rade Slovenskej republiky odpovedal na interpeláciu poslanca Ľuboša Blahu k šokujúcim výrokom otca šéfa Progresívneho Slovenska Martina Šimečku o Slovákoch ako malom zbabelom národe, ktorý nikdy poriadne nebojoval a ďalším hanobiacim vyhláseniam na adresu slovenských voličov.

"Výroky M.M.Šimečku dopĺňajú obraz duševného sveta samozvaných arbitrov slovenskej spoločnosti. Ilustrujú hĺbku ich nevzdelanosti a hnusu, s ktorým sa pozerajú na svojich spoluobčanov a na všetko, čo je Slovákom sväté," skonštatoval Fico na adresu tatka lídra progresívcov.

Premiér upozorňuje, že tam, kde máme zdroje hrdosti na naše tradície a štátnosť, si táto elita odpľúva a zákerne sa baví na našej malosti a zaostalosti. Nie je to v slovenských dejinách nič nové.

"Noví liberálni otroci si iba našli nových pánov a nových bôžikov. Arogantne sa smejú celému Slovensku do očí a zároveň chcú byť tými, ktorí budú rozhodovať o jeho smerovaní, o jeho bytí a nebytí," hovorí Fico.

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Chmelár: Martin Šimečka by mal byť stíhaný za trestný čin hanobenia národa!
Martin Milan Šimečka, označujúci Slovákov, voliacich podľa svojho presvedčenia za lúzu, svine oblečené v ľudskej koži vo svojom „preslove“ za prítomnosti takých intelektuálnych "nadľudí" ako sú Leško, Tódová či Kostolný, klipkajúc očami so smädnou... Čítať ďalej
06 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik