Blaha si podal Cigánikovú: ONA DOČISTA ZOŠALELA! (VIDEO)
09 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Vo štvrtok (8. februára) sa Slovensko mohlo na sto percent presvedčiť, kto je tá elita národa, ktorá Slovákov zastupuje v parlamente. Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) napriek tomu, že počas vedenia rozpravy bol súčasťou tej frašky, netají spokojnosť a na Telegrame „dáva báj-báj“ Danielovi Lipšicovi a Úradu špeciálnej prokuratúry. „Matovičovo gestapo je zrušené. Pred chvíľou v parlamente prešiel náš návrh na zrušenie ÚŠP. Konečne,“ netají svoju spokojnosť v príspevku na sociálnej sieti Telegram Blaha.

Ľuboš Blaha má za sebou vedenie turbulentného rokovania NR SR, kde sa prezentoval vulgárny Igor Matovič (bývalé OĽaNO), bosá Jana Bittó Cigániková (SaS) či nechápavý Hlina. Blaha si preto myslí, že je načase zakročiť proti podobným excesom a na Telegrame píše, že aj na vulgárne, arogantné správanie, či porušovanie rokovacieho poriadku poslancami má riešenie. Nezabudol spomenúť ani prezidentkinu nespokojnosť, či škandál, ktorý vyšiel z radov PS.

Ako hlodavce na poli

„Oľaňáci z toho boli strašne nervózni. Ich zločiny vyplávajú na povrch a oni sa boja ako hlodavce na poli. Matovič preto dnes spolu so svojimi ogrgeľmi vrieskal ako v amoku, dokonca po mne kričal vulgarizmy. Je to jeho vizitka. Ja som mu odkázal, že parlament nie je ústav pre duševne chorých a poslal som ho preč. Slušne,“ vykresľuje Blaha scénu z parlamentu

Fico reaguje na Martina Šimečku a jeho slová, že premiéra k moci dostala NEVZDELANÁ LÚZA (VIDEO)
PROGRESÍVNY ŠIMEČKA NADÁVA NA SLOVÁKOV, ALE STÁTISÍCE EUR ZO ŠTÁTNEHO NA JEHO RODINNÚ MIMOVLÁDKU MU NESMRDIA! Predseda vlády Robert Fico vo štvrtok 8. februára 2024 na hodine otázok v Národnej rade Slovenskej republiky odpovedal na interpeláciu... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

SaSkárska odborníčka na zdravotníctvo

„Nabehla ku mne aj Bittó, dokonca si vyzula topánky. Fuj. Oni v tej opozícii dočista zošaleli. Snažil som Bittó zdvorilo vysvetliť, že po celom dni v parlamente pre jej okolie nie je nič príjemné, keď si vyzuje boty. Potom zdrhla, keď videla Matoviča - nikto nie je rád, keď sa k nemu priblíži miestny Psycho,“ komentuje podpredseda parlamentu.

Tlupa neandertálcov

„Hlina tam vybľakoval, že chce, aby v sále sedel minister, akurát mu nedošlo, že v treťom čítaní nič také rokovák nevyžaduje. A tak tam nezmyselne ziapali a chvíľkami to vyzeralo, že ma fyzicky napadnú - ako tlupa neandertálcov. Toto je kvôli opozícii dnešný parlament. Od Petra Pellegriniho ako od predsedu NR SR som si následne vypýtal mandát, aby som v takýchto situáciách mohol vykázať agresívnych poslancov zo sály,“ popisuje poslanec situáciu.

FOTO TASR - Jaroslav Nova´k | Na snímke stredný rad štvrtý vľavo Igor Matovič (hnutie Slovensko), druhý rad zhora zľava podpredseda NRSR Peter Žiga (Hlas-SD), podpredseda NRSR Ľuboš Blaha (Smer-SD) a predseda NRSR Peter Pellegrini (Hlas-SD) počas konfliktu v rámci rozpravy k tretiemu čítaniu k novele Trestného zákona na 9. schôdzi Národnej rady SR v Bratislave 8. februa´ra 2024.

Vie, ako na nich

„Je najvyšší čas, aby ucítili silu zákona. Porušujú rokovací poriadok a mýlia si našu benevolentnosť so slabosťou. Tie časy skončili. Veď keď Galko, Matovič či Pročko budú zase používať vyhrážky a vulgarizmy a prídu o mesačný plat, nabudúce si to možno rozmyslia. Ja sa s nimi rozhodne maznať nehodlám. Budem požadovať striktné dodržiavanie rokovacieho poriadku,“ sľubuje Blaha s tým, že bol najvyšší čas na koniec nekonečnej rozpravy o trestnom poriadku.

Prvé reakcie na schválenie novely Trestného zákona. Pozrite na vyjadrenie Čaputovej
Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) sa má zrušiť, skrátia sa premlčacie lehoty a upravia sa trestné sadzby pri viacerých skutkoch. Poslanci Národnej rady (NR) SR vo štvrtok schválili novelu Trestného zákona. Prichádzajú prvé reakcie Prvá reakcia... Čítať ďalej
08 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Nezabudol ani na prezidentku

„Čaputová už, samozrejme, šíri nenávisť proti nám. Čo od PS-kárky čakať. To nie je prezidentka, to je Šimečkova hovorkyňa. Nech sa radšej vyjadrí k tomu svojmu Hellebrandtovi. Len Boh vie, koľkých ľudí ten gauner nakazil. Vyhrali sme! A ideme ďalej! Ďakujem za trpezlivosť, priatelia,“ uzatvára spokojný podpredseda NR SR Ľuboš Blaha.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik