AKTUÁLNA TRAGÉDIA Vlak zabil muža priamo v koľajisku!
09 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Nehoda s tragickým koncom sa stala dnes v ranných hodinách medzi Čadcou a Turzovkou. Na koľajisku skonal muž. Bola to nepozornosť?

 

Tragická nehoda sa stala v piatok 9. februára na železničnej trati medzi Čadcou a Turzovkou. Pred piatou hodinou ráno došlo k tragickému stretu osoby s vlakom.

Muž sa mal podľa aktuálnych informácií neoprávnene pohybovať v koľajisku s mobilom v ruke. Pravdepodobne teda nepočul okoloidúci vlak alebo nestihol zareagovať. Železničná doprava je už obnovená, ako o tom informovalo MY Kysuce.

Muža, ktorý skonal na koľajisku, videla aj Janka. “Je to veľmi smutné. Práve pred chvíľou sme išli okolo a dávali ho odial preč,” opisuje udalosti na železničnej trati po nehode.

OBROVSKÁ TRAGÉDIA Vlak prevalcoval auto, vodič na mieste mŕtvy! (FOTO)
Vo štvrtok 8.2. okolo 18.25 h došlo na železničnom priecestí v obci Koš v okrese Prievidza k zrážke osobného auta s rýchlikom. O nehode informuje trenčianska polícia na sociálnej sieti. Na základe doposiaľ vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik