Naďa a činy jeho organizovanej skupiny treba vyšetriť
08 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Generál Jozef Viktorín (Republika) verí, že svitá na lepšie časy. Súdi tak podľa postupu nástupcu Jaroslava Naďa, Roberta Kaliňáka (Smer-SSD). Ten menej hovorí a viac koná, čo Viktorín oceňuje. „To som vždy považoval a stále považujem za najlepšiu cestu ako uspokojiť sa reagovať v zmysle záujmov občanov Slovenska,“ píše republikán na Facebooku.

Viktorín v tejto súvislosti ako o zodpovednom nehovorí len o Jaroslavovi Naďovi (Demokrati), ale aj o ďalších, ktorí sú na „teplých miestečkách“ a Robert Kaliňák by si mohol posvietiť, pod akými sumami figurujú podpisy tejto organizovanej skupiny. Mali by na to dostať podnet orgány činné v trestnom konaní. Občania vo voľbách svoj názor už vyjadrili.

Nie len Naď...

„Keď sme ale pri tejto téme, považujem za nutné upriamiť pozornosť ministra Kaliňáka, že veľa negatívnych krokov má na svedomí aj náčelník Generálneho štábu OS SR. Viete, procesy ako napríklad obstarávanie munície, musia byť potvrdené práve ním. Na základe práve takejto požiadavky sa rozbiehajú procesy obstarania a dodania Ozbrojeným silám SR. Kto to zastrešoval? No predsa bývalý štátny tajomník Majer. Ten, áno ten, ktorý je dnes obchodným riaditeľom spoločnosti Virtuál reality média a.s.,“upriamuje pozornosť na ďalšieho Naďovho spolupracovníka Viktorín. Pýta sa tiež, čím si „vyslúžil“ teplé miestečko a zvlášť na zmluvy, ktoré podpisoval.

Obranná reakcia Nadácie Milana Šimečku. Ako je to s tým prideľovaním peňazí?
Všetky aktivity Nadácie Milana Šimečku, hradené z verejných zdrojov, boli transparentne zverejnené v Centrálnom registri zmlúv. V reakcii na stredajšie (7. 2.) vyjadrenia ministerky kultúry SR Martiny Šimkovičovej (nominantky SNS) to uviedla... Čítať ďalej
08 | 02 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Organizovaná skupina

„Všímate si to? Hovorím o bývalom ministrovi, o jeho bývalom štátnom tajomníkovi  a o náčelníkovi generálneho štábu OS SR. Nech sa na to pozerám ako chcem, stále mi to vychádza ako činnosť organizovanej skupiny. Čo si o tom vy myslíte? A hlavne čo si o tom myslia kompetentní?,“ uvažuje ďalej Viktorín s tým, že na podobné otázky by mal hľadať odpovede aj minister obrany Kaliňák.

Vlastne nie minister

„Podotýkam, že nie samotným ministrom, ale orgánmi činnými v trestnom konaní. Neschopnosť bývalého ministra Naďa a jeho antislovenské pôsobenie vo funkcii ohodnotili aj občania. Najprv v uliciach a na námestiach v časoch pontifikátu predchádzajúcej vlády a následne vo voľbách. A dnes občania očakávajú, že sa dozvedia ako vedenie rezortu pod vedením Naďa vedome a cielene šafárilo s verejnými zdrojmi. So zdrojmi, na ktoré sa skladajú všetci občania Slovenska svojimi daňami,“ pripomína na záver Viktorín.

Chmelár: Martin Šimečka by mal byť stíhaný za trestný čin hanobenia národa!
Martin Milan Šimečka, označujúci Slovákov, voliacich podľa svojho presvedčenia za lúzu, svine oblečené v ľudskej koži vo svojom „preslove“ za prítomnosti takých intelektuálnych "nadľudí" ako sú Leško, Tódová či Kostolný, klipkajúc očami so smädnou... Čítať ďalej
06 | 02 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydenni