ZAČAL SA ĎALŠÍ PROTEST SLNIEČKÁROV! IGOR MATOVIČ PROTESTUJE PROTI PROTESTU!
07 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Ďalší protest slniečkárov proti vláde Roberta Fica sa presunul pred NR SR, kde sa aktuálne prerokúva novela Trestného zákona. Zakričala si už  Mária Kolíková (SaS), Lucia Plaváková (PS), aj Michal Šimečka (PS). Igor Matovič hovorí o dobe absurdnej a protestuje na sociálnej sieti proti protestu kolegov z opozície.

 

Smerom k protestujúcim odznelo napríklad, že: Aj vďaka vám dnes už pán Pellegrini tuší, že nebude prezident.

Tiež odznelo : "Zľakli sa vás, preto hlasovanie posunuli na zajtra."

Celý priebeh moderoval Ludwig Bagin.

Šimečka uviedol, že prezidentka "to dá" na Ústavný súd a my prídeme znova.

Vystúpil aj predseda KDH Milan Majerský.

PROGRESÍVCI BURCUJÚ, SMER SSD MÁ PRE NICH JASNÝ ODKAZ
"PÁN KORČOK, KTO VÁM PLATÍ TIETO PREDVOLEBNÉ MÍTINGY?" Pýta sa na sociálnej sieti strana SMER SSD, ktorá reaguje na ďalší protest progresívcov. Ten sa uskutoční už dnes (7.2.) a ide o protest proti vláde Roberta Fica. Strana SMER - SSD REAGUJE NA... Čítať ďalej
07 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Čo hovorí Matovič?

"Presne tí istí (SaS a PS), ktorí 15.12.2022 so Smerom, Hlasom a fašistami povalili Hegerovu vládu lebo vraj “nebojovala proti mafii” … dnes, 7.2.2024 protestujú proti mafii, ktorú tým dostali k moci," píše na sociálnej sieti expremiér Matovič, ktorí sedel s tými z pódia, teda aspoň s niektorými v predchádzajúcej vláde, ktorá nevydržala ani 4 roky.

"Obmedzenosť niektorých ľudí priniesla na Slovensko nešťastie a je veľká pravdepodobnosť, že sa dlhé roky z toho nedostaneme. Nič im nebolo dobré. Vkuse rýpali a hádzali nám polená pod nohy napriek preťažkým krízam, ktoré sme žili. Tri roky ich prisluhovači v médiách nás doslova lynčovali. Pravdu nehľadali, prednejšia im bola ich nenávisť voči nám, ktorí sme vraj boli príčinou, že sa ich obľúbenci do parlamentu nedostali. Veľmi dobre vedeli, že takto sa s osudom demokracie vážne zahrávajú a ženú vodu na mlyn mafii v opozícii. Napriek tomu viedli svoj džihád … a dosiahli svoje - mafii prestreli červený koberec a tá Slovensko teraz kvôli ich zaslepenosti ničí," vysvetľuje Matovič.

Dodáva, že mnohí ľudia, si pred príčinami a následkami naďalej vedome zakrývajú oči. "Nechcú vidieť, že našu koalíciu Povalač troch demokratických vlád úmyselne ničil zvnútra a Haščákovej mafii verne slúžil. Nechcú vidieť, že zaujatí progresívci v médiách svojou pýchou, bludmi a vedomou propagandou Podržtašky nahnali do jeho náručia státisíce voličov," myslí si predseda bývalého hnutia OĽaNO.

Slovensko má podľa neho dvoch kľúčových nepriateľov - mafiu, ktorá nám vládne a progresívnych pisálkov v médiách, ktorí hľadanie pravdy zradili. "Kým to nepochopí podstatná časť ľudí, mafia nám bude vládnuť napriek všetkým ľúbivým slovám z námestí," píše Matovič.

O 18. hodine sa pred budovou parlamentu zišlo niekoľko stovák protestujúcich. Podľa rečníkov bol protest zvolaný v rámci “boja za právny štát”.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik