Tucker Carlson je v MOSKVE! Urobí rozhovor s Putinom
07 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová
Bývalý moderátor americkej televíznej siete Fox News je už pár dní v Moskve a už sa objavili špekulácie, že by mohol urobiť rozhovor s Vladimirom Putinom. Teraz to sám potvrdil na sociálnej platforme X.
 

Dnes sme v Moskve, aby sme urobili rozhovor s ruským prezidentom Vladimirom Putinom, uviedol vo videu nahranom na svoju stránku, v ktorom tiež uviedol, že bol motivovaný sadnúť si s Putinom, pretože „ľudia anglicky hovoriacich krajín“ boli nesprávne informovaní o vojne na Ukrajine, „pretože im nikto nepovedal pravdu“.

Ich médiá sú skorumpované. Svojich čitateľov a divákov klamú a väčšinou vynechávajú, dodal Carlson.

Zdôraznil: "Nie sme tu, pretože milujeme Vladimira Putina. Sme tu, pretože milujeme Spojené štáty a chceme, aby zostali prosperujúce a slobodné."

Carlson tiež poznamenal, že o rozhovor požiadali aj ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Naposledy ruský prezident Vladimir Putin poskytol rozhovor americkým médiám pred takmer tromi rokmi, uvádza Magyar Nemzet.

V rozhovore pre ruský denník Izvestyija, mediálna osobnosť vysvetlila, prečo prišiel do Ruskej federácie.

Vyhlásil, že Moskvu miluje a hlavné mesto Ruska považuje za krásne.

Chcel som to vidieť, toľko som o tom čítal. Chcel som hovoriť s ľuďmi a vidieť, ako veci fungujú, vysvetlil Carlson.

Na ceste pod Strečnom sú na ceste padnuté kamene
Na ceste I/18 pod Strečnom sú v smere zo Žiliny do Martina padnuté kamene a tvoria sa rozsiahle kolóny. Žilinská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti. "Žiadame vodičov o zvýšenú opatrnosť a rešpektovanie pokynov polície," uviedla... Čítať ďalej
07 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik