Richar Raši zažíva hororové dedičstvo Veroniky Remišovej. Nielen v oblasti jej šafárenia s financiami (VIDEO)
07 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Minister Richard Raši zažíva pozoruhodné situácie na svojom ministerstve, pretože sa mu netočí hlava len nad šafárením ex-ministerky a podpredsedníčky vlády Remišovej, ale i nad sumami, ktoré vyhodila za, prinajlepšom povedané, predražený nábytok kúpený za desiatky tisíc eur.

Smutný stav a finančná bilancia „hospodárenia“ Veroniky Remišovej často núti Richarda Rašiho krútiť hlavou. Z jej konania sa však nekrúti hlava ministrovi, no i avantgardný luster nad jeho pracovným stolom. Pripomína to aktivitu Poltergeista, ide však iba o prievan. Hoci pri prezeraní účtov sa môže jednému zdať, akoby sa na ministerstve všetci čerti ženili.

„U nás sú na ministerstve fukoty nielen keď je veľa roboty, ale aj vtedy, keď fúka vietor a z práce sa nám všetkým točí hlava,“ usmieva sa Richard Raši. Nástupca Veroniky Remišovej si musí často otvoriť okno, aby sa nadýchal čerstvého vzduchu, pretože vyťahuje jedného kostlivca za druhým z luxusných skríň Veroniky Remišovej. Tá sa starala skôr o nákup „reprezentatívneho“ nábytku ako o plynulý chod ministerstva.

Remišovú viac zaujala talianska sedačka za 8 100 eur, nemecky ručne vyrábaný stôl za 14 000 eur či 280 luxusných vešiakov, za ktoré minula ďalšie tisícky (!!!) eur. Za nimi bude určite plakať viac než za nesplnenými restami,  toré za sebou nechala a nebolo ich málo. Veď poslanecká stolička nie je taká pohodlná, ako jej kráľovské hniezdočko, kde si kedysi dopriavala komfort neuveriteľných rozmerov.

Richard Raši teda môže oboznámiť svoje návštevy a spolupracovníkov nielen hororovým hospodárením Remišovej, ale aj paranormálnymi zážitkami, pripomínajúcimi osobnosť Remišovej. Tá v jeho novej kancelárii zanechala veľa negatívnej energie s pripomienkami na jej hlúpe rozhodnutia.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik