PRVÁ LASTOVIČKA Z PS ODLETELA Z NR SR (FOTO)
07 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová/TASR

Poslanec Národnej rady (NR) SR z PS Tomáš Hellebrandt sa vzdal mandátu. V pléne ho nahradí Richard Dubovický. TASR o tom informovala riaditeľka mediálneho oddelenia PS Alena Kuišová.

Hellebrandt sa mandátu vzdal k 6. februáru 2024. Urobil tak z osobných dôvodov. Podľa slov Kuišovej by mal jeho náhradník zložiť poslanecký sľub pravdepodobne vo štvrtok 8. februára.

Zdroj: FB Tomas Hellebrandt

Fico opäť ukázal, že je starý politický harcovník a dokáže súperom prejsť cez rozum
"Opozícia sa už videla na koni. Koalícia bez aspoň jednej opozičnej strany v Národnej rade nemala mať šancu. Na ohlásenú zmenu zvyšovania platov ministrov totiž Ficova družina potrebovala ústavnú väčšinu 90 poslancov. Lenže opozičníci zostali na... Čítať ďalej
07 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik