Priamo z prvej ruky o Hojsíkových (PS) klamstvách a hlúpostiach
07 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

HOJSÍKOVÉ KLAMSTVÁ ČI HLÚPOSŤ? POSÚĎTE SAMI, ALE TAK ČI ONAK ZAVÁDZA, píše na sociálnej sieti europoslankyna Katarina Roth Nevedalová.

Názor preberáme v plnom znení, bez komentára.

Milí predstavitelia Progresívneho Slovenska, chápem, že nemáte čo ponúknuť a potrebujete byť za chrumkavých. Ale už sme tu mali jedného politika z Trnavy, ktorý keď sám nemal čo ponúknuť, začal si vymýšlať o miliardách na Belize a vilách v Cannes. Všetci vieme ako to dopadlo.

Tvárili ste sa, že chcete priniesť novú politickú kultúru a byť konštruktívnou opozíciou, ale správate sa len ako neschopnejšie OĽANO.

Často zdôraznujete, aké je pre vás čítanie s porozumením a kritické myslenie dôležité, ale skúste to niekedy aplikovať aj na seba. Minulý týždeň zlyhali poslanci z PS pri počítaní do 30. Chápem, s touto neľahkou úlohou bojuje nejeden žiak prvého ročníka základnej školy. Dnes pán Hojsík prehral zápas s čítaním s porozumením, ale ak Vám robil problém preklad jednej vety z angličtiny, nebojte sa ozvať, rada Vám to vysvetlím.

Keď sa na protestoch polievali ľudia vodnými delami, keď sa do nich strieľali gumené projektily a keď ich najvyšší vládni predstavitelia nazývali opicami a dezolátmi, nepovedali ste ani mäkké F. Čušali ste ako voš pod chrastou, lebo to sú tí zlí konšpirátori a dezoláti, ale ak si niekto dovolí kritizovať, že na vašich nikým nerušených protestoch úmyselne a opakovane zavádzate ľudí, tak to je najväčšie ohrozenie demokracie.

Na záver - aj keď ste dnes použili moju tvár v pozvánke na protest, ja na váš protest dnes neprídem. Pretože som v práci, na zasadnutí Europarlamentu v Štrasburgu, kde by ste mali byť aj Vy. Nielen špiniť meno Slovenska, ale občas preň a jeho občanov aj niečo urobiť. Ale chápem, že pre Vás je dôležitejšia chvála a obdiv bratislavskej kaviarne. To je Váš spôsob práce, nie môj.

Odborne nepripravení, neúprimní/nepravdovravní a v neposlednom rade nemorálni - takí sú dnešní predstavitelia samozvanej “slušnej opozície”.

A perlička na záver. Včera viedol pán Hojsík podľa neho “historické hlasovanie Europarlamentu, lebo bolo prvý krát v slovenčine”. Krásne. Ibaže pri tomto hlasovaní, sám hlasovať zabudol. Ale chápem, že robiť dve veci naraz je niekedy náročné. Či?

VYJADRENIE! MS SR teda odmieta účelové manipulácie denníka SME!
Minister spravodlivosti Slovenskej republiky odmieta zaťahovanie jeho osoby do konšpiračných spojení, ktorých jediným cieľom je atakovať predložený návrh moderných trestných kódexov. Denník SME zverejnil dňa 6. februára 2024 článok pod názvom... Čítať ďalej
07 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok