DESIVÉ ZÁBERY Z NEHODY NA ZEMPLÍNE (Foto)
07 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Polícia vyšetruje tragickú nehodu na Zemplíne, ku ktorej došlo v utorok (6. 2.) pri Kráľovskom Chlmci. Vodič smerujúci do Veľkých Kapušian prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim vozidlom. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová, vodič vozidla nebol pripútaný bezpečnostným pásom.

Pri zrážke utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Vodička druhého auta bola prevezená do nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy si jej zranenie vyžaduje 14-dňové trvanie liečenia.

"Vodička bola podrobená dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v jej dychu, výsledok bol však negatívny," povedala policajná hovorkyňa. Na zistenie prítomnosti alkoholu alebo iných návykových látok u nebohého šoféra bola nariadená pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia a ublíženia na zdraví.

Facebook: Polícia SR - Košický kraj
Facebook: Polícia SR - Košický kraj
Facebook: Polícia SR - Košický kraj
Facebook: Polícia SR - Košický kraj

Gyimesi: Matovič ako Korčokov "podržchrbát"
Do parlamentu sa v roku 2020 dostali na jednej kandidátke. Úlohou Győrgya Gyimesiho v OĽaNO bolo osloviť predovšetkým maďarsky hovoriacich občanov Slovenska a získať tak pre hnutie dôležité hlasy, čo sa aj podarilo. Neskôr však Gyimesi hnutie... Čítať ďalej
07 | 02 | 2024 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik