Japonsko-ukrajinská kráľovná krásy zatajila svoju aférku so ženatým mužom. Horká pilulka pre ostrovný národ
06 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Karolina Šijnová, naturalizovaná Japonka pochádzajúca z Ukrajiny nepríjemne prekvapila mnohých Japoncov, pretože je dobre známe, že si nepotrpia na multikulturalizmus a hoci sa správajú k cudzincom tradične slušne a korektne, istý odstup si nikdy neodpustia. To, že práve táto kráska však vyhrala japonskú voľbu Miss krásy však vyvolalo mnoho kontroverzných reakcií, uviedol portál idnes.cz.

26-ročná Ukrajinka sa do Japonska vo svojich piatich rokoch dostala s rodinou. Jej matka sa neskôr vydala za Japonca a takýmto spôsobom si zabezpečila v tamojšej krajine občianstvo, ako uviedol Tokyo Weekender.

Nedávno ale vyšla na verejnosť správa, že mala v minulosti aféru so ženatým mužom, čo nesú konzervatívni Japonci len s ťažkým srdcom. „Naozaj je mi ľúto, že som spôsobila obrovské problémy, a to, že som zradila ľudí, ktorí ma podporovali,“ vyhlásila melodramaticky pre BBC Šinjová. „Chcem byť považovaná za „japonského človeka.“ Vyrástla som tu, plynule hovorím po japonsky, rovnako to platí o mojom písaní,“ stojí si za svojimi zásadami rodená Ukrajinka. „Rečou aj mysľou som japonská, túžim po tom, aby ľudia neboli posudzovaní podľa svojho výzoru,“ zabrnkala „Japonka“ na nacionalisticko-rasovú nôtu Karolína.

„Musela som čeliť prekážkam, ktoré mi často bránili v tom, aby som bola prijímaná ako Japonka. Takže som veľmi vďačná, že ma na tejto súťaži uznali ako Japonku,“ reagovala s dojatím na svoju výhru japonská Ukrajinka, alebo ak chcete, ukrajinská Japonka.

Ozvali sa tiež hlasy, že by sa rovnaká situácia nemohla stať, ak by Karolina pochádzala z Ruska, pretože sa krajina vychádzajúceho slnka pridala k rusofóbii, ktorá je dnes vo svete tak populárna. Tým sa vyvolali aj pochybnosti o tom, či táto súťaž nebola spolitizovaná. Avšak nie je nič nové, že si krásne Slovanky a belošky získali srdcia Japoncov, pretože majú pre ženy európskeho pôvodu slabosť.

Jej "úprimné" vyznanie a kajanie sa však nemení nič na tom, že o svoju korunku prišla.

TOTO SI NENECHAJTE UJSŤ! Jozef Banáš PREHOVORIL DO DUŠE puberťákom (VIDEO)
Slovenský prozaik, dramatik, diplomat a politik Jozef Banáš sa zamýšľa nad tým, o čom dnešná generácia "Husákových detí" rozmýšľa neustále. Čo s vrtochmi našich puberťákov? <iframe... Čítať ďalej
27 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik