Hlas ľudu: Pán Pellegrini, vyhláste SÚŤAŽ o najväčšiu SLIEPKU ROKA!
06 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Vidím, že Veronike pribudla kvalitná konkurencia. Bude z čoho vyberať. V Progresívnom Slovensku je ich tuším polovica. A zatiaľ sa ukazuje, že je to tam pekná vzorka. Kde to len hľadali?

Tamara  Stohlová nevie, kedy vznikla Československá republika a nepozná ani meno prvého prezidenta. Veď načo aj, keď všetko je na googli. Trápiť si peknú  hlavičku minulosťou? Treba hľadieť do budúcnosti.  

A tieto tri pipiny na obrázku sa tiež vyznamenali

Buď nepoznajú povinnosti na odvolávanie člena vlády, alebo nevedia napočítať do tridsať. Neviem, čo je horšie. Tak či tak, dámy sa poriadne strápnili. Už sa hádam nebudú toľko pretŕčať pred kamery.

Pipky, dobre ma počúvajte

Keď nabudúce pôjdete niekoho odvolávať, musíte mať na papieri tridsať podpisov. Tridsať, rozumiete? To je toľko, čo máte všetky tri na obidvoch rukách dokopy, zapamätajte si. Viac môže byť, ale ani o jeden menej. Frštehen?

Predseda parlamentu  by mal vyhlásiť súťaž o najväčšiu sliepku roka. O prvé miesto by sa pobila depeháčková Veronika s Tamarou  a týmito troma s plagátikom.

Zdroj: FB Progresívne Slovensko

Hlas ľudu: Smejeme sa s Remišovou – hviezdou politickej zábavy
Kde je Remišová, tam je zábava. Či už v parlamente, alebo v telke, s ňou idete na istotu. Možno preto býva častým hosťom televíznych debát a rozhovorov. Aj rozum občas zahapruje, aj jazyk neposlúcha a po troch nevydarených pokusoch príde... Čítať ďalej
05 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik