Chmelár: Martin Šimečka by mal byť stíhaný za trestný čin hanobenia národa!
06 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Martin Milan Šimečka, označujúci Slovákov, voliacich podľa svojho presvedčenia za lúzu, svine oblečené v ľudskej koži vo svojom „preslove“ za prítomnosti takých intelektuálnych "nadľudí" ako sú Leško, Tódová či Kostolný, klipkajúc očami so smädnou tvárou alkoholika, označil príslušníkov národa, do ktorého skrátka nepatrí, za zbabelcov.

Zdá sa, že tento človek priam vyhľadáva situácie, aby si do Slovákov mohol kopnúť a bratislavská kaviareň prikyvuje hlávkami ako figúrky prilepené na palubnú dosku automobilu. Väčšinu národa však tieto bludy dvíhajú zo stoličiek a volá po spravodlivosti.

Reakcia Eduarda Chmelára

Samozvané elity čoraz viac škodia obyčajným ľuďom. Práve o tých je najnovšie video Eduarda Chmelára. Historik a publicista sa vo videu venoval najmä otcovi šéfa hntia Progresívne Slovensko, novinárovi Martinovi Šimečkovi.

Keď otec lídra opozície pravidelne hanobí slovenský národ... keď rektorka umeleckej vysikej školy spochybňuje národnú kultúru... keď hlava štátu žiada vedenie sociálnych sietí o väčšiu cenzúru a obmedzenie slobody prejavu bežných ľudí... keď sa EÚ a NATO správajú voči svojim členom ako vydieračské mafiánske gangy... keď sa Európska únia zaujíma viac o iných ako o vlastných občanov... keď Brusel chce, aby Európa sama platila náklady na vojnu, do ktorej nás vohnali Spojené štáty... keď sú pre mocenské kruhy dôležitejšie obchody so zahraničím ako prežitie vlastných farmárov... vtedy by sme si mali všetci uvedomiť, že s týmto svetom nie je všetko v poriadku.

Hrnko reaguje na Šimečku staršieho: ČESKÝ EXULANT!
Na internete sa objavilo video, na ktorom M. M. Šimečka neobyčajne hrubým spôsobom znevažuje príslušníkov slovenského národa. Doslova hovorí, že Fico je premiérom “malého zbabelého národa, ktorý nikdy poriadne nebojoval”. Zároveň v opozite tomu... Čítať ďalej
03 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik