Aký pán, taký pes, aké pero, taký minister (VIDEO)
06 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Minister Tomáš Taraba sa musel pousmiať nad patologickou ekochtivosťou svojho predchodcu, Jána Budaja. Dunajský bagrista zanechal po sebe v kancelárii peknú vizitku. Vyschnuté, ale ekologické perá.

Ján Budaj, minister – trafikant sa evidentne venoval svojej práci s takým zanietením, že nechal vo svojej práci uschnúť aj „eko“ perá z papiera. Tomáš Taraba sa teraz zoznamuje s jeho zbrojnicou, arzenálom repezentatívnych pier z papiera, ktoré nestihli zvlhnúť potom pri prehnanej Budajovej pracovitosti.

„Po predošlom vedení ma tu čakalo veľa zaujímavých vecí, jedna z nich je, že som doslova zahltený ekologickými perami,“ hovorí pobavene minister životného prostredia. „Oni milovali kupovať (alebo dostávať) ekologické perá...“ opísal asi najplodnejšiu činnosť budajovskej administratívy. Ani jedno však poriadne nefunguje. Asi tak, ako Ján Budaj sám.

Tomáš Taraba by mal tieto „ekologické perá“ rozpísať, pretože Budajova administratíva ich zo svojich peračníkov nevytiahla. No všetky sú financované Európskou úniou, čiže z daní poplatníkov. Perá, ktoré „vyvinulo“ ministerstvo životného prostredia hovorí o kvalite samotného ministerstva spravovaného bývalým obsluhovačom v kotolni. Tam sa určite ponamáhal viac a jeho prácu bolo určite aj lepšie cítiť. Potreby na písanie, ktoré sú síce ekológmi cenené, ale absolútne nefunkčné sú ako činy Budajovho ministerstva. Zvonka efektné, v skutočnosti absolútne neefektívne.

A takto sa operovalo s prostriedkami, získanými z eurofondov. Na nezmysly spravované nezmyselne nemysliacimi osobami. Ján Budaj možno nebol nejakým škodoradostným psychopatom snažiacim sa uškodiť každému kto ide navôkol, ako to možno vidieť u jeho bývalého pána Igora Matoviča, ale zato sa vyznačoval absolútnou neschopnosťou a pasivitou. Dôkazom je aj jeho corpus delicti v podobe pier, na ktoré minul určite tak „nevýznamné“ čiastky, ako to robila Veronika Radičová pri nákupe vešiakov za tisícky eur.

Ministerstvo životného prostredia zrušilo Budajov tender na ODBAHNENIE DUNAJA. Financovať bude slovenskú energetiku (VIDEO)
Pred týždňom Tomáš Taraba informoval, že Ministerstvo životného prostredia zrušilo tender na zákazku na 160 miliónov eur. Malo sa v nej jednať o prehlbovanie koryta Dunaja. Tieto peniaze mali však skončiť na účtoch súkromných firiem. „Považujem... Čítať ďalej
30 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik