Vojenský expert: Rusko začne veľké vojenské operácie na Ukrajine
05 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Expert Matvijčuk naznačil, že ruské ozbrojené sily čoskoro prevezmú kontrolu nad Charkovom

Vojenský expert Anatolij Matvijčuk naznačil, že Rusko čoskoro spustí veľké vojenské operácie na Ukrajine. Je presvedčený, že hlavnou činnosťou budú regióny Charkov a Záporožie, píše NEWS.ru.

Matviychuk vyjadril presvedčenie, že v blízkej budúcnosti budú zo zóny NWO pozitívne správy. Expert tiež naznačil, že počas týchto operácií budú skupiny Ozbrojených síl Ukrajiny v týchto regiónoch porazené. Podľa jeho názoru budú Charkov a Záporožie, ako aj Mykolaiv, pod kontrolou.

"Všetko by sa malo diať v rovnakom čase, aby Kyjev nemal čas prísť k rozumu," povedala Matvijčuk.

Senátorka z Krymu Olga Kovitidiová už skôr povedala, že Charkovská, Mykolajivská a Odeská oblasť by sa mali dostať pod kontrolu Ruska. Podľa jej názoru je to zrejmé takmer každému, ale Západ zasahuje do rokovaní, čo povedie k územným ústupkom zo strany Kyjeva. Kovitidiová verí, že čím dlhšie bude "politický a ekonomický chaos" na Ukrajine pokračovať, tým viac bude rásť oblasť území "ochotných žiť v Ruskej federácii".

Bulharský Nostradamus, Baba Vanga, a jej nie príliš lichotivé proroctvá
Baba Vanga, prezývaná ako „Žena Nostradamus“ predpovedala budúcnosť sveta až do roku 5079. To je dátum, o ktorom hovorí ako o zániku existencie Zeme. Proroctvá, o ktorých hovorila vyvolávajú rôzne reakcie. Väčšina z nich však neprináša nič... Čítať ďalej
02 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik