AKTUALIZOVANÉ VÁŽNA NEHODA VLAK sa na priecestí zrazil s autom! BRUTÁLNE FOTO zrážky!
05 | 02 | 2024 I Diana Zaťková/TASR

Pre nehodu je aktuálne prerušená vlaková doprava v úseku Prešov – Drienovská Nová Ves. Železničná spoločnosť Slovensko o tom informuje na sociálnej sieti.

Ako uvádza, dôvodom je stret vlaku iného dopravcu s motorovým vozidlom na priecestí.

Aktualizácia: Dnes, skoro ráno, šoférovala 18-ročná vodička auto v Haniske pri Prešove smerom na Košice, keď pri prejazde železničným priecestím, v tom čase riadeným svetelnou signalizáciou, došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke s osobným vlakom, ktorý v tom čase smeroval z Prešova do Košíc.

ZDROJ: Polícia Prešovský kraj

“V dôsledku tejto zrážky došlo k uzávierke železničnej trate na nevyhnutnú dobu. Okolnosťami a príčinami dopravnej nehody sa zaoberáme. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin všeobecné ohrozenie,” informujú policajti.

ZDROJ: Polícia Prešovský kraj

Matka v ŠOKU! Dcérka sa nakazila SMRTIACOU BAKTÉRIOU doma z pitnej vody! Kto je ohrozený?
Škôlkarka, mala horúčky, kašľala a potom opäť nastúpili teploty. Mama preto požiadala lekárku o testy, a tie preukázali baktériu Legionella. Rozbory vody u nich v byte taktiež potvrdili baktériu vinnú za chorobu legionárov. Tá by sa však v paneláku... Čítať ďalej
05 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik