Rodové šialenstvo naozaj nemá hranice! Zmena pohlavia mŕtvych ľudí?
04 | 02 | 2024 I Gabriela Fedičová

Rodové šialenstvo naozaj nemá hranice! Ľavicová britská poslankyňa vyzvala britský zákonodarný zbor na zmenu pohlavia mŕtvych ľudí, píše maďarský portál Origo.

Mnoho ľudí na mnohých miestach už povedalo, že woke šialenstvo nemá hranice. Už aj doteraz bolo o tom veľa absurdity, napríklad transrodoví ľudia vyhrávajú ženské športové súťaže, rodovo neutrálne zámená a zoznam by mohol pokračovať ďalej a ďalej.

Teraz sa však definitívne dokázalo: rodové šialenstvo naozaj nemá hranice. 

Podľa článku v denníku Telegraph v sobotu britská poslankyňa ZAČALA OBHAJOVAŤ ZMENU POHLAVIA PRE MŔTVYCH ĽUDÍ.

Nie je to len návrh, pretože Charlotte Nicholsová iniciovala svoj bizarný nápad v britskom parlamente.

Nichols chce, aby bol v roku 2004 novelizovaný zákon o rodovej rovnosti (GRA), ktorý by umožnil transsexuálom uvádzať sa na oficiálnych úmrtných listoch na základe ich nového pohlavia, a to aj retroaktívne.

Predpokladá sa, že Nichols dostala túto myšlienku po tom, čo takmer 14 000 aktivistov minulý rok požiadalo vládu, aby zmenila a doplnila GRA tak, aby umožnila posmrtnú a zrýchlenú zmenu pohlavia. Táto iniciatíva bola nakoniec zamietnutá, rovnako ako Nicholsovej nedávna akcia.

Minister pre rovnosť Stuart Andrew povedal, že vláda nemá v pláne zákon ďalej meniť.

Návrh spôsobil rozruch, takmer všetci boli proti.

Lucy Marshová, hovorkyňa organizácie The Family Education Trust, uviedla, že nie je jasné, kde by to skončilo, ak by ľudia mohli otvorene klamať o pohlaví. 

PERFEKTNÁ ministerka Saková v diskusii s Michalom Šimečkom z PS
Strana Hlas-SD v parlamente podporí pozmeňujúci návrh Tibora Gašpara (Smer-SD) k novele Trestného zákona. Vicepremiérka a ministerka hospodárstva Denisa Saková (Hlas-SD) v diskusnej relácii TV Markíza Na telo uviedla, že poslanci Hlasu nebudú mať... Čítať ďalej
04 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik