ODPORNÝ ČIN OTRIASOL ČESKOM! POLÍCIA PÁCHATEĽA CHYTILA!
04 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Odporný čin otriasol Českom. Polícia informovala, že neznámy páchateľ donútil vyhrážaním sa násilím ženu, ktorá sedela v aute a čakala na svojho syna pred školou v Prahe 9, aby si presadla na miesto spolujazdca. "Odtiaľ ju odviezol na neznáme miesto, kde ju znásilnil,“ uviedla polícia.

Príslušníci polície tiež doplnili, že páchateľ potom odišiel s autom do Okříneckej ulice v pražskom Proseku. Tam ju nechal zviazanú a polonahú v aute a z miesta činu ušiel. Počas zločinu mal na sebe šedé tepláky a béžovú mikinu s imitáciou ovčej srsti. „Bol cítiť zatuchlinou a hovoril česky,“ dodali zástupcovcia polície k jeho opisu.

Muž mal približne 40 rokov, mal výšku asi 180 cm a bol štíhly. Pravdepodobne mal nakrátko ostrihané blond vlasy, ale nedá sa vylúčiť, že nemal vôbec žiadne vlasy. Mal prepadnuté oči naznačujúce únavu.

Slovenská polícia spolupracujúca s českou avizuje smerom k občanom, že v prípade, ako ho niekde videli, alebo ak majú občania určité podozrenie zo spáchania trestného čInu znásilnenia a obmedzovania slobody, aby sa so svojimi informáciami obrátila na telefónne číslo 158.

AKTUÁLNE!

Polícia chytila v Mělníku štyridsaťročného muža, ktorého podozrievajú zo štvrtkového znásilnenia ženy na pražskom Proseku. Jej príslušníci to uviedli na sieti X.

„Kriminalisti muža zadržali v noci na dnes v Mělníku v spolupráci so zásahovou jednotkou pražskej polície. Teraz je v cele a budú s ním vykonávané štandardné úkony trestného riadenia,“ uviedla polícia.

Popri znásilnení kriminalisti muža podozrievajú tiež z obmedzovania osobnej slobody. Za znásilnenie hrozí v základnej sadzbe pol roka a až päť rokov väzenia nepodmienečne. Pokiaľ sa páchateľ dopustí súlože alebo porovnateľného pohlavného styku, sadzba sa zvyšuje na dva až desať rokov. Pri prípadnom spôsobení ťažkej ujmy na zdraví sa potom sadzba zvyšuje na päť až dvanásť rokov odňatia slobody.

Veľká senzácia! Hlása obrovský titulok jedného z najodpornejších bulvárnych denníkov na Slovensku
"Naše vzťahy sú hlbšie a mali by byť založené na niečom inom ako na slepej dôvere v hry veľmocí. Pílite si konár pod sebou, ak na jednej strane veríte západným veľmociam, ktoré naše národy vždy v kritických situáciách oklamali a opustili, a na... Čítať ďalej
04 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik