Hlas ľudu: HNUS! Kolíková chce Gašparovi zobrať hlasovacie právo!
04 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Nie, nebudem sa zaoberať obsahom Sobotných dialógov. Veď názory koalície a opozície k novele trestného zákona sú nám známe. Skôr sa chcem venovať aktérom debaty, exministerke Kolíkovej a ministrovi Suskovi. Chcem  povedať, ako som ich ako ľudí videla v debate. Ale aj tak si pár zaujímavých vyjadrení  tety Kolíkovej neodpustím.

Prečo tety? No lebo. Veď sa len na ňu pozrite a počúvajte ju.

Ona sa ako teta nielen oblieka, ona sa ako teta trhovníčka aj správa. A pri tichom, nenápadnom a inteligentnom Suskovi  tieto jej „prednosti“ ešte viac vynikajú. Myslím, že pán minister by mohol byť ráznejší a umravniť  nevychovanú Kolíkovú. Upozorniť ju, že mu nemá skákať do reči. Aby baba vedela, že sa to nepatrí. Naozaj sa nebudem krotiť vo vyjadrovaní, keď vidím, že ona je stelesnené protivládne zlo. Je to jedna nechutná, hašterivá kofa, ktorá rozkladá rukami, šermuje pomyselnými nožnicami a skáče do reči. Drzaňa drzá! Ani moderátorku nechcela pustiť k slovu. A keď povie,  že poslanec Gašpar hlasoval,  a on žeby nemal hlasovať,  dívate sa s otvorenou hubou, že či tej babe šibe. Demokracia v jej podaní! Takú kravinu môže povedať naozaj len tetka z tržnice, nie bývalá ministerka. A my sme takú, čo nepozná prezumpciu neviny, mali na čele spravodlivosti!

KOLÍKOVÁ CELÁ BEZ SEBA! Nepustila k slovu ani moderátorku
Kolíková kritizuje radikálne zmeny, Susko hovorí o plnení sľubu voličom. Predložená novela Trestného zákona vychádza zo sľubu z programového vyhlásenia vlády, že zmení trestnú politiku štátu. V relácii RTVS Sobotné dialógy to uviedol minister... Čítať ďalej
03 | 02 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Teta Kolíková, vy sa nevyjadrujte k trestnému zákonu, vy si choďte pýtať školné ta, kde ste študovali. Vy neviete že na obvinených pozeráme ako na nevinných? To je hanba!

A ešte niečo zahlodala v závere relácie. Vláda že by mala rezignovať zato, že publikáciu Únos spravodlivosti platila z vládnych, nie straníckych peňazí. Teta Kolíková zrejme bola pod  vplyvom... Nie zrejme, ona určite bola pod vplyvom nenávisti.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

TOP DUELY! Uvidíte Sakovú, Tarabu, Druckera, aj hviezdy Remišovú a Šimečku
Prehľad hostí vo víkendových diskusných reláciách sľubuje zaujímavé politické duely. Uvidíte členov vlády ministerku Sakovú a ministrov Druckera a Tarabu. Nemôže chýbať ani odborníčka na matematiku, hlavne na percentá, poslankyňa Remišová (bývalé... Čítať ďalej
04 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik