KRAMPLOVÁ tvrdí: Európski neoliberalisti sa zmietajú v smrteľných kŕčoch... A kopú
05 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Kým liberálni politici v Európskej únii otvárali svoju náruč migrantom a svojimi deštruktívnymi pseudo humanistickými princípmi rozkladali identitu, kultúru a hodnoty nášho kontinentu, Maďarsko svojich občanov pred týmto morom ochraňovalo.

Dagmar Kramplová hovorí o liberáloch ako o monštrách, ktoré rozohrali šachovú partiu šeredného multikulturalizmu, haliaceho svoje úmysly do rúška pacifizmu, pričom podporovali posielanie zbraní hromadného ničenia na Ukrajinu, Maďari nepovolili prevoz zbraní cez územie svojej krajiny. Dodržovali tak princíp medzinárodnej politiky a diplomacie, ktorý hovorí o tom, že do konfliktných zón sa zbrane prevážať nemajú. Liberáli si kadili do vlastného hniezda, kydali hnoj na svoju vlasť, no práve Maďari hrali s otvorenými kartami, pretože vsadili na zásadovosť, transparentnosť a profit predovšetkým ohľadom vnútroštátnych záujmov svojej krajiny.

„V každom jednom ohľade Maďarsko chránilo svojich občanov pred zlom liberalizmu a vnucovanou liberálnou agendou. Rovnako ako v Maďarsku, aj na Slovensku občania v demokratických voľbách liberalizmus odmietli, s čím sa však uvrešťaná menšina liberálnych extrémistov odmieta a nedokáže zmieriť a s veľkými obavami pozerajú najmä na tohtoročné jesenné voľby v Rakúsku, v ktorým môže dôjsť (a podľa všetkého aj príde) k rovnakému odmietnutiu liberalizmu,“ nešetrí vo svojom statuse Dagmar Kramplová rozmaznané detičky Európskej únie.

AKTUALIZOVANÉ Fico odkazuje opozícii: BLAMÁŽ A HANBA! (VIDEO)
Šimkovičovú by sme aj tak neodvolali, má zdravé názory! Koalícia stojí za šéfkou rezortu kultúry Martinou Šimkovičovou (nominantka SNS). Vyplýva to z vyjadrenia premiéra Roberta Fica (Smer-SD). To, že pod návrhom PS a SaS na zvolanie mimoriadnej... Čítať ďalej
05 | 02 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Tento stav by bol podľa Kramplovej tým, čo považujú liberálni extrémisti v euroinštitúciách ako priamu hrozbu voči ich ideológii i voči nim samotným. Ich konanie prirovnáva k totalite a definuje ju ako totalitu liberalistov. „Túto totalitu si liberáli v EÚ budovali desaťročia a odmietajú si ju nechať narušiť neposlušnými štátmi. Snahy liberálov uvaliť sankcie na Maďarsko preto treba vnímať ako pokus o zastrašenie prípadných ďalších neposlušných štátov a v Maďarsku to ako zastrašovanie a vydieranie aj pomenovali,“ uvádza Dagmar Kramplová situáciu na pravú mieru.

O čo viac sa zmieta Európska únia v smrteľných kŕčoch, o to viac kope a metá hromy-blesky

„Evidentné a pre EÚ mimoriadne zahanbujúce je pritom už odhalenie toho, ako sa zlyhávajuca liberálna EÚ sama bojí vlastnej politiky sankcií, čo naznačili akože uniknuté dokumenty s návrhmi sankcií proti Maďarsku. Týmito „akože“ uniknutými dokumentami liberálni úradníci z európskych inštitúcií v podstate veľmi zbabelým spôsobom testovali nálady verejnosti v evidentnej obave z toho, či sú sankcie voči Maďarsku za odmietnutie dovážať zbrane na Ukrajinu a odmietnutie financovania vojny vôbec obhájiteľné a či im táto nehoráznosť vôbec môže prejsť. Isté je, že po rokoch vozenia utečencov do Európy a pretláčania liberálnej agendy sa liberáli mimoriadne boja toho, že v Európe sa začal neodvratný koniec ich liberálnej totality,“ tvrdí Kramplová.

 

Pri príležitosti nadchádzajúceho summitu lídrov členských štátov Európskej únie teda ako poslankyňa Národnej rady Slovenskej republiky vyjadrila svojim vyhlásením plnú podporu Maďarsku, voči ktorému nemajú európski liberáli žiadne právo uvaliť hospodárske sankcie za odmietnutie vyvážať zbrane na Ukrajinu a trestať ho za to, že odmieta vojnu a zvrátenú agendu liberálneho extrémizmu.

„Jednoznačne stojím na strane Maďarska!“ zastala sa našich momentálne najbližších politických partnerov. „Maďarsko nám svojím odhodlaním už dnes ukázalo, že odvahou je možné reálne zlomiť moc zbabelej liberálnej totality, ktorá v Európe už dnes neodvratne smeruje k svojmu koncu!“ vyjadrila svoju vieru v napravenie politických krívd, ktoré spáchali liberáli voči svojim krajinám a ktorými škodia dobrému menu politiky všeobecne.

Belousovová zistila, že je „nepriateľom Ukrajiny“: Pod maskou liberálnej slobody a drístov o demokracii sa zavádza ťažká totalita!
Ukrajinská organizácia Texty, financovaná Renassaince Fundation založená Georgom Sorosom v uplynulých dňoch na svojom portáli zverejnila zoznam „nepriateľov Ukrajiny“. Okrem mnohých iných Slovákov na ňom svoje meno objavila aj bývalá vrcholová... Čítať ďalej
05 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik