GENERÁL VIKTORÍN VYTOČENÝ DO BIELA! TOTO ODKAZUJE HOJSÍKOVI Z PS
04 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Vojaci s vysokou šaržou zvyknú mať v žilách krv, ktorá je plná disciplíny, pokoja a rozvoja, inak by nedosiahli také pozície a také ohodnotenie, aké nosia na svojich výložkách. Jozef Viktorín sa však neubránil a vzbĺkol v reakcii na konanie Bruselských vlastizradcov so slovenským občianstvom.

„Nezvyknem prejavovať len tak svoje emócie, ale dnes urobím výnimku, pretože ma niečo dnes zarazilo a zároveň urazilo,“ začal svoje vyjadrenie na sociálnej sieti Jozef Viktorín.

Každému, kto sleduje slovenské politické dianie určite bude jasné, kam nasmeroval svoju mušku. Áno, na Brusel.

Dotkol sa ho protest „Slovákov“ v Bruseli proti vláde. Ako čerešničku na ich jedovatej torte označil vyjadrenie Hojsíka z Progresívneho Slovenska o tom, ako je tomu rád, že sa tento OBČIANSKY protest uskutočnil.

„Po prvé, chcem povedať, že nejde o občiansky, ale o politický protest, pretože jeho zorganizovanie má na svedomí práve on aj so svojimi kumpánmi z Progresívneho antislovenského tábora. A po druhé, že tí, čo tam tak snaživo držali tie transparenty si už možno len matne spomínajú na to, ako Slovensko vôbec vyzerá," uviedol Viktorín.

Z Martina Hojsíka sa ide obrátiť i pevný žalúdok generála

„Takže, pán europoslanecký okydávač Slovenskej republiky, niekedy menej je viac a nemuseli ste svojím komentárom pre médiá odhaliť celé zákulisie tohto protestu. Občania nie sú bezmyšlienkovitá hmota,“ vyjadril sa generál Viktorín, hoci práve na bezmyšlienkovitosť sa progresívci spoliehajú. „Naopak, vidia, vedia a môžu si zrátať, kto Slovensku pomáha a kto mu škodí. A verím, že v blížiacich sa eurovoľbách vás odmietnu,“ ukončil svoje vyjadrenie Viktorín.

zdroj: FB | gen. Jozef Viktorín

Pri tom, čo sa na Slovensku dnes deje mu možno došli slová. Ktorému človeku s kožou na tvári by však nedošli, keď sa pozrie na neslýchané a šokujúce aktivity karieristických progresívcov nehľadiacich v skutočnosti vpred, pokrokovo, ale hore, s nadutými nosmi a snahou i po mŕtvolách vystúpiť voči snom o osobnom úspechu a hlavne profite.

Europoslanci za PS vyzývajú EK, aby zasiahla na Slovensku v TEJTO veci!
Slovenskí europoslanci Martin Hojsík a Michal Wiezik (obaja Progresívne Slovensko) vyzývajú Európsku komisiu (EK), aby preskúmala podmienky, za ktorých chce vláda meniť ročnú kvótu lovu vlka. List adresovali komisárovi Európskej únie pre životné... Čítať ďalej
22 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik