DESIVÉ zistenia o vakcínach: EŠTE ZOMRIEŤ NEMALI!
01 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Vo viacerých krajinách sveta dochádza v posledných dvoch rokoch k nárastu počtu úmrtí ľudí v mladšom a strednom veku. Vo Veľkej Británii sa podozrivo zvýšil počet úmrtí ľudí vo veku 40 až 44 rokov. Analýza z Kalifornie ukazuje, že vakcíny sú veľmi pravdepodobne dôležitým faktorom príčin nadúmrtí. „Podrobne to zdokumentovali autori článku v impaktovanom časopise Cureus. Odhadujú, že na jeden vakcínou zachránený život pripadá štrnásťkrát viac úmrtí spôsobených vakcínou,“ hovorí pre Parlamentné Listy.cz lekár Vladimír Čížek.

Osudová vakcína?

 

Dva roky od konca hlavného obdobia pandémie dochádza k nárastu počtu úmrtí u ľudí v strednom veku. Analýza agentúry Bloomberg, ktorá vychádzala z údajov Úradu pre národnú štatistiku, poukázala na to, že sa vo Veľkej Británii podozrivo zvýšil počet úmrtí ľudí vo veku 40 až 44 rokov. „Počet úmrtí na 100 000 obyvateľov sa zvýšil v prvom polroku 2023 oproti predchádzajúcemu obdobiu o šesť percent, a to po dvoch rokoch poklesu,“ napísala agentúra Bloomberg.

A článok v lekárskom časopise Lancet z minulého mesiaca naznačil, že medzi dôvody by mohli patriť účinky infekcií covidom-19 a komplikácie s ním spojené. Upozorňuje tiež na to, že mnoho krajín aj naďalej zažíva zjavný prebytok úmrtí dlho po vrcholoch spojených s pandémiou covidu-19 v rokoch 2020 a 2021.

„Problematika nárastu počtu úmrtí v posledných rokoch je veľmi zložitá, preto vypichnem len fakty, ktoré sú pre mňa nepochopiteľné a natoľko iritujúce, že sa možno nebudem vyjadrovať tak umiernene ako inokedy. Nadúmrtia sú hlásené z mnohých krajín. Nejde pritom o úmrtie na covid. Tieto úmrtia sú registrované v posledných dvoch rokoch. Teda v čase, keď mali očkovaných ľudí pred úmrtím chrániť covidové vakcíny, a v čase, keď už pominuli ‚nebezpečnejšie' mutácie vírusu a boli vystriedané mutáciami málo rizikovými. Treba sa teda pýtať: ‚Čo môže spôsobovať tieto úmrtia?' Je úplne namieste vysloviť hypotézu, či nemôžu byť jednou z príčin vakcíny, a túto hypotézu potom overiť, či vyvrátiť,“ uvádza pre ParlamentníListy.cz Vladimír Čížek, špecialista v odbore vnútorného lekárstva zaoberajúceho sa diagnostikou a nechirurgickou terapiou ochorení krvných a lymfatických.

PADAJÚ AKO HRUŠKY! Ľudia medzi 40 a 44 rokmi začali podozrivo umierať. Skloňuje sa slovo COVID
Vo Veľkej Británii podozrivo narástol počet úmrtí ľudí vo veku 40 až 44 rokov. Vraj za to môže covid a komplikácie spojené s týmto ochorením. Analytici a poisťovne si však lámu hlavu s tým, prečo ľudia v tejto vekovej kategórii „padajú ako hrušky“... Čítať ďalej
29 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Nikto s tým nič nerobí, vlády mlčia...

Považuje však za príznačné, že sa nikto – okrem alternatívnych médií a nezávislých odborníkov – nepýta. „ Ja som sa spýtal. Dokonca v Parlamente, na seminári, ktorý organizoval MUDr. Zlínsky. Na otázky nikto neodpovedal. Seminár bol označený už vopred, aj keď ešte nikto nepoznal obsah prednášok, za dielo antivaxerov. A to je možná príčina, prečo sa nikto príliš nepýta. Pretože tuší, ako bude onálepkovaný. Vlády mlčia. Oficiálni experti produkujú články, ako je článok zo spomínaného Lancetu. Všimnite si, že hlavný autor článku priznáva príjmy od Pfizeru. V celom článku nie je ani raz slovo ‚očkovanie' alebo ‚vakcína'. Ani formou otázky alebo hypotézy. Nie je to divné?“ pýta sa angiológ.

Odkazuje ale aj na iný článok podobného vyznenia. „Za nárastom kardiovaskulárnych úmrtí vraj stoja následky covidu a zhoršený prístup k zdravotnej starostlivosti. Vakcíny sú spomenuté len jednou vetou, ktorá je však dôležitá: ‚Výsledky tejto štúdie sú však znepokojujúce, pretože dokumentujú pretrvávajúce zhoršovanie trendu kardiovaskulárnych úmrtí aj na konci pandémie, kedy boli k dispozícii vakcíny a počty hospitalizácií a úmrtí na covid-19 klesali.´ Autori sú znepokojení, ale ďalej nepátrajú a nepýtajú sa. Podľa môjho súkromného názoru sú tri obvyklé vysvetlenia, ako hovorí klasik: ‚Blbí, navedení alebo zaplatení.' Láskavý čitateľ nech si vyberie,“ nabáda Vladimír Čížek.

Medzi príčinami úmrtia sa vakcína ani očkovanie nevyskytujú

Napriek tomu načrtáva, kadiaľ by sa mohli myšlienkové pochody pri výbere z tých troch možností uberať. „Pomocou môže byť usilovná snaha užitočných idiotov z radov mainstreamových médií, ktorí nachádzajú rôzne iné príčiny úmrtí, len aby nemuseli napísať slovo ‚vakcína' alebo ‚očkovanie'. Ako príklad by som uviedol: chladné počasiehorúce počasievianočné sviatkyodhŕňanie snehubudík v mobileštrukturálny rasizmusúmrtie súrodencastudená sprchapozeranie na účty za elektrinu. Ako by pred začatím očkovania nebolo ani horúco, ani zima, nikto sa nesprchoval a neodhŕňal sneh,“ podotýka lekár, ktorý sa v posledných rokoch intenzívne venuje covidu a prípadným negatívnym dopadom očkovania proti nemu.

Počet zomretých vo 4. štvrťroku 2023 prekonal čísla pred pandémiou
Na Slovensku zomrelo v poslednom štvrťroku 2023 vyše 14.300 ľudí, čo predstavovalo v medziročnom porovnaní päťpercentný pokles. Počet úmrtí však prekonal hodnoty dlhodobého priemeru pred pandémiou, bolo ich približne o 1000 viac. Vyplýva to z... Čítať ďalej
26 | 01 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vedomý si závažnosti témy sa ale hneď vracia na vážnu nôtu. „Covid-19 aj vakcíny majú za následok negatívne pôsobenie spike proteínu. Je tam však drobný rozdiel. Spike proteín vyrobený po aplikácii vakcíny do svalu obchádza slizničnú imunitu a vieme, že napriek pôvodným predpokladom cestuje krvným obehom a usadzuje sa v rôznych orgánoch. Teoreticky môže dochádzať ku kardiovaskulárnym úmrtiam po covide aj po očkovaní. Tie nadúmrtia, ktorým sa všetci čudujú, sú ale NECOVIDOVÉ,“ konštatuje Vladimír Čížek.

Mudr. Vladimír Čížek, signatář Otevřeného dopisu lékařů vládě, parlamentu a médiím, zdroj: Repro Youtube

Mladí sú pre vznik myokarditídy po očkovaní najrizikovejší

V tej súvislosti upozorňuje na zaujímavé poznatky, ktoré sa v tejto veci objavujú v zahraničných médiách. „Napríklad: Steve Kirsch prezentoval rozhovor s dátovým vedcom Fabianom Spiekerom, ktorý uvádza 100-tisíc nadúmrtí po očkovaní v USA za tri mesiace . Existujú malé súbory pitevných nálezov, ktoré potvrdili úmrtie po postvakcinačnej myokarditíde . To môže byť odpoveďou na otázku, prečo sa v Británii zvýšil počet úmrtí mladých ľudí – tí sú totiž pre vznik myokarditídy po očkovaní najrizikovejší,“ vracia sa angiológ k analýze agentúry Bloomberg spomínanej v úvode, ktorá hovorila o podozrivom zvýšení počtu úmrtí ľudí vo veku 40 rokov. až 44 rokov.

„Veľmi dobrá analýza z Kalifornie ukazuje, že vakcíny sú – okrem iného okrem lockdownov a ďalších reštrikcií – veľmi pravdepodobne dôležitým faktorom príčin nadúmrtia . Pierre Kory uvádza, že za prvých deväť mesiacov roku 2023 zomrelo o 158 tisíc Američanov viac ako v rovnakom období roku 2019 a že veľkú časť z nich tvoria ľudia v produktívnom veku, ktorí by zomrieť ešte nemali. Denis Rancourt analyzoval nadúmrtie sedemnástich krajín južnej pologule a našiel časovú súvislosť s očkovaním,“ hovorí pre ParlamentníListy.cz Vladimír Čížek.

Kotlár: Neverte tomu, kto tvrdí, že bude vyšetrovať pandémiu (FOTO+VIDEO)
V súvislosti s tým, že vláda poverila poslanca Petra Kotlára (SNS) vyšetrovaním manažmentu pandémie covidu 19 na Slovensku sa začali šíriť mená tých, ktorí majú byť členmi vyšetrovacej komisie.. Aj tie Kotlár vyvrátil vo vysielaní na Facebooku.... Čítať ďalej
31 | 01 | 2024 | Eka Balašková

Na jeden vakcínou zachránený život pripadá 14-krát viac úmrtí

Lekár tiež zdôrazňuje, že podozrenie na to, že mRNA vakcíny môžu spôsobovať kardiovaskulárne úmrtia, prinášajú aj analýzy samotnej registračnej štúdie Pfizeru. „S dátami bolo manipulované tak, aby úmrtia v očkovanej skupine boli zamaskované. Podrobne to zdokumentovali autori článku v impaktovanom časopise Cureus . Odhadujú, že na jeden vakcínou zachránený život pripadá štrnásťkrát viac úmrtí spôsobených vakcínou, čo je číslo, ktoré keby napísal ktokoľvek z nás, stal by sa terčom guľometnej paľby ‚expertov', novinárov a faktčekistov,“ podotýka jeden z podporovateľov občianskej platformy.

Z domáceho prostredia odkazuje angiológ na výborný článok Radovana Dlhého a video matematika Tomáša Fürsta . „Môj záver je jednoznačný. Ak existuje len tieň podozrenie, že by za úmrtiami mladých ľudí mohli stáť covidové vakcíny, je nutné ich aplikácia pozastaviť a vykonať dôsledné vyšetrovanie. To sa, bohužiaľ, nedeje. Vakcíny sú naďalej inzerované ako enormne účinné a bezpečné. Po tomto pesimistickom závere odporúčam vidieť krátke video, ktoré zverejnil Elon Musk a ktorým trošku nabúral rozprávku o účinnosti vakcín, samozrejme s príslušnou reakciou ochrancov jedinej pravdy,“ dodáva Vladimír Čížek.

Vakcína – nevakcína... záleží na tom? Poďme s pravdou von
Spoločnosť Pfizer zaplatila vykonanie štúdie, ktorá mala overiť účinnosť jej vakcín. A vraj sa ukázalo, že staršia verzia vakcíny Pfizer očkovaných proti covidu príliš nechránila. Podľa štúdie na tom ľudia očkovaní touto vakcínou boli podobne ako... Čítať ďalej
11 | 01 | 2024 | Dušan Janek