Nicholsonová ostro Matovičovi: V PARLAMENTE SA S TEBOU NEBAVÍ ANI DANKOV STĹP!
01 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Zlé jazyky hovoria, že Igorovi Matovičovi (bývalé OĽaNO) bolo v „politickom závetrí“ už dlho. Že bez pozornosti kamier a mikrofónov sa už nudil a tak mu prezidentské voľby padli vhod. Veď o jeho možnej kandidatúre sa špekulovalo už dlhší čas, keďže jeho hnutie bolo na túto tému neobvykle mlčanlivé. 30. januára tesne pred polnocou svoju povestnú „atomofku“ priniesol do Kancelárie NR SR, aby ju v typickom veľkom štýle na druhý deň na tlačovej besede „odpálil“.

A nenechal chladnú ani europoslankyňu Luciu Ďuriš Nicholsonovú, ktorá sa prezidentskému kandidátovi Matovičovi „prihovorila“ na Facebooku. Ako to už u europoslankyne chodí, v akomsi liste sa ho pýta na dôvod kandidatúry, keď pohnojil, čo mohol, keď je horší, ako všetci možní kandidáti dokopy a tiež ho vysmiala, ako chodiacu lož. Tradične štipľavá Ďuriš Nicholsonová mu na záver nechala aj zaujímavú charakteristiku.

Päť minút pred dvanástou

Igor Matovič odovzdal poslanecké podpisy pre svoju kandidátku do prezidentských volieb v Kancelárii NR SR už tradične, chvíľu pred záverečným termínom, teda 30. januára pred polnocou.

„Hlásim sa takto do boja z druhého šíku a chcem chrániť chrbát demokratickému kandidátovi," vyhlásil bývalý premiér na tlačovej besede v stredu predpoludním. Vynadal novinárom, časť z nich podľa neho platia oligarchovia, časť je proruská a časť progresívna. Potom sa chudák Igor poľutoval, že ´nie je miláčikom médií´, tvrdí však o sebe, že ´ide pomáhať dobrej veci´.

NAŽIVO: Matoviča zrejme nasadia do boja o post prezidenta (AKTUALIZOVANÉ)
Podľa Matoviča si Slovensko "zaslúži v tejto kampani dávku pravdy". "Hlásim sa takto do boja z druhého šíku a chcem chrániť chrbát demokratickému kandidátovi," vyhlásil bývalý premiér. Obliekol si sako a rifle, lebo podľa jeho slov nechcel prísť na... Čítať ďalej
31 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Najtragickejšia (Matovičova) vláda

„Vážený pán Matovič, milý Igor, viedol si najtragickejšiu vládu v histórii Slovenska. Dal si nám najzbytočnejšieho ministra zdravotníctva, nejakým trnavským woo-doo si naveky prebudil Záborskú a vyhral si voľby Ficovi a Pellegrinimu. V parlamente sa s tebou nebaví ani Dankov stĺp. Tak prečo prezidentské voľby, Igor?,“ pýta sa europoslankyňa.

Ego maniak

„Veľká časť národa do nich vkladá nádej, že Slováci si zaslúžia slušného prezidenta, keď už vo vláde máme zberbu mafiánov, homofóbov a egomaniakov. Ty si homofób a egomaniak porovnateľný s Dankom. Nestačí, že kandiduje on? Keď má Pellegrini svojho Danka, Korčok musí mať svojho Matoviča? Chceš priniesť do kampane „dávku praudy“. Tak ako si priniesol dávky ruského Sputnika? Doteraz hnijú niekde v skladoch,“  pripomína europoslankyňa

zdroj: Facebook | Igor Matovič

Skoro spadla zo stoličky

„Mrzí ťa, že „vidíš svoj národ trpieť tým, že miluje lož, pretvárku a frázy“? Skoro som spadla zo stoličky, keď som to počula. Veď ty si chodiaca tvár lži a pretvárky, Igor. Si milionár s mega majetkom, ktorý všetko prepísal na Pavlínku, aby sa pred národom mohol hrať na obyčajného chalana z Trnavy v plátených teniskách. Pokojne by si si mohol kúpiť aj tridsať Pellegriniho oblekov a k tomu Ficove hodiny, ale to by si sa potom už nemohol hrať na chudáka. Tváriš sa ako obetavý mesiáš, ktorý ide opäť spasiť národ. Si len zákerný a ješitný politik, ktorý si zas ide dokazovať, že ešte nevyšiel z módy. Ako bonus si kopneš do Ivana Korčoka, lebo mu nikdy nezabudneš, že vzišiel zo Sulíkovej SaSky,“ nešetrí Matoviča Ďuriš Nicholsonová.

„Opajcuje“ Trumpa

„Už zo stredajšej tlačovky je jasné, že v kampani opajcneš Trumpa. Zahráš to na ohrozený druh bieleho heterosexuála, ktorý miluje Pavlínku a pravidelne sa modlí k Bohu a preto mu všetci liberáli blížia a nenávidia ho.  Ty nie si bobkový list, Igor. Si bombardér pilotovaný Histriónom a Narcisom, ktorí sa v najmenej vhodnej chvíli rozhodnú hodiť na vlastnú krajinu ďalšiu atómovku. Lebo to vždy všetko bolo iba o Igorovi. Nie o Slovensku,“ uzatvára europoslankyňa.

Beňová k Matovičovej kandidatúre: PSYCHICKY LABILNÉ VÝLEVY budú pokračovať!
Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD) na sociálnej sieti netají svoje znechutenie nad tým, že Igor Matovič (bývalé OĽaNO) sa rozhodol svojsky zabojovať o prezidentský post. Vo svojom statuse Beňová upozorňuje, že už teraz je jasné, že s Matovičom... Čítať ďalej
01 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik