Komika v sebe nezaprie. Ale prečo sa realizuje práve v NR SR...? (VIDEO)
03 | 02 | 2024 I Eka Balašková

Národná rada Slovenskej republiky je miesto, kde sa schvaľujú zákony, ktorými sa riadi ako náš každodenný život, tak dôležité celospoločenské dianie či fungovanie štátu. Preto by bežný človek, či už „od lopaty“, alebo „od písacieho stola“ očakával, že aj tí, ktorí tie zákony schvaľujú, budú mať určitú úroveň. To by tam však nemohli sedieť ľudia, ako niekdajší televízny zabávač Jozef Pročko (Matovičovo hnutie). Na prelome tisícročí vyhrával ankety v populárnosti komikov. Už druhé volebné obdobie svoj komediálny talent predvádza v NR SR.

Pročko sa do parlamentu dostal cez kandidátku OĽaNO. Aj vďaka jeho šéfovi Igorovi Matovičovi v minulom volebnom období (r. 2016) vtedajší predseda parlamentu Andrej Danko (SNS) zaviedol zákaz využívania vizuálnych pomôcok pri rokovaní NR SR. Poslanec Pročko však nemá problém nerešpektovať zákaz a tak prebral iniciatívu v obštrukcii.

EXOĽANO kope z posledných síl: Vláda sa snaží naplniť sľub oligarchom
Vládna koalícia robí všetko pre to, aby plnila sľub oligarchom zabezpečiť im beztrestnosť. Pri hodnotení prvých 100 dní vlády to vyhlásil líder hnutia Slovensko (bývalé OĽaNO) Igor Matovič. Dodal, že sľuby o lacnejších potravinách či energiách... Čítať ďalej
01 | 02 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Kamera ho zachytila, ako počas stredajšieho zasadnutia parlamentu na všetky strany vystavoval list popísaného papiera. Nehanbil sa takto prezentovať ani počas vystúpenia Márie Kolíkovej (SaS), ktorá akurát diskutovala v rozprave o novele Trestného zákona.

Do Kolíkovej vystúpenia sa započúval poslanec Ivan Štefunko (PS).

„Pán Pročko, ona má naozaj dobrý prejav, kašlite na Smerákov, ona má skutočne výborný prejav,“ apeloval márne Štefunko na kolegu Pročka.

Beňová k Matovičovej kandidatúre: PSYCHICKY LABILNÉ VÝLEVY budú pokračovať!
Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD) na sociálnej sieti netají svoje znechutenie nad tým, že Igor Matovič (bývalé OĽaNO) sa rozhodol svojsky zabojovať o prezidentský post. Vo svojom statuse Beňová upozorňuje, že už teraz je jasné, že s Matovičom... Čítať ďalej
01 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik