Beňová k Matovičovej kandidatúre: PSYCHICKY LABILNÉ VÝLEVY budú pokračovať!
01 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD) na sociálnej sieti netají svoje znechutenie nad tým, že Igor Matovič (bývalé OĽaNO) sa rozhodol svojsky zabojovať o prezidentský post. Vo svojom statuse Beňová upozorňuje, že už teraz je jasné, že s Matovičom príde do kampane hrubosť a vulgárnosť.

Igor Matovič v stredu predpoludním oznámil svoju kandidatúru na post prezidenta. Podľa Beňovej sa dalo očakávať, že tak urobí na úplne poslednú chvíľu. Vie síce, že neprejde, no prišiel tam škodiť rovnako, ako v politike škodí po celé roky.

Päť minút pred dvanástou

Igor Matovič odovzdal poslanecké podpisy pre svoju kandidátku do prezidentských volieb v Kancelárii NR SR už tradične, chvíľu pred záverečným termínom, teda 30. januára pred polnocou.

„Hlásim sa takto do boja z druhého šíku a chcem chrániť chrbát demokratickému kandidátovi," vyhlásil bývalý premiér na tlačovej besede v stredu predpoludním. Vynadal novinárom, časť z nich podľa neho platia oligarchovia, časť je proruská a časť progresívna. Potom sa chudák Igor poľutoval, že ´nie je miláčikom médií´, tvrdí však o sebe, že ´ide pomáhať dobrej veci´.

NAŽIVO: Matoviča zrejme nasadia do boja o post prezidenta (AKTUALIZOVANÉ)
Podľa Matoviča si Slovensko "zaslúži v tejto kampani dávku pravdy". "Hlásim sa takto do boja z druhého šíku a chcem chrániť chrbát demokratickému kandidátovi," vyhlásil bývalý premiér. Obliekol si sako a rifle, lebo podľa jeho slov nechcel prísť na... Čítať ďalej
31 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Nespravil nič nečakané

„Tak sa stalo presne to, čo takmer každý “očakával”, bývalý premiér, ktorý sa po roku musel prehodiť s bývalým ministrom financií a bývalým premiérom a pre-hocičo-ministrom E. Hegerom sa chvilľku pred polnocou, ako už uňho býva zvykom, “zaradil” medzi kandidátov na prezidenta,“píše Beňová.

Matovič nie je hlúpy

„Vie, že sa nedostane ani do druhého kola. Vie, že je dlhodobo a historicky najneobľúbenejším politikom. Vie, že sa prihlásil len preto, aby šíril jeho systém zla a hrubosti. Žiaden bobkový list, len bobky.Rovnako to vedel vo voľbách do EP v 2019, keď dopredu vyhlásil, že tam nikdy nepôjde,“ pripomína Beňová.

Matovičove devastačné účinky

Monika Beňová si tiež neodpustila pripomenúť Igorovi Matovičovi, ktorého do politiky priviedol Richard Sulík, devastačné účinky jeho politického pôsobenia.

Zdroj: reprofoto FB MB | Europoslankyňa Monika Beňová

„Jeho psychicky labilné nočné aj denné “výlevy” na FB či tlačovkách, či jeho primitívne správania sa v pléne NR SR počas zasadnutí, jeho vulgárnosti, trápne provokácie a nenávisť, ktorou prekypuje prakticky voči komukoľvek. Jeho klamstvá, premlčané daňové machinácie, zaťahovania vlastnej manželky, matky, kamarátky-spolužiačky, kohokoľvek do jeho podvodov,vypočítava europoslankyňa. Je podľa nej isté, že aj túto kampaň zaplní „hrubosťou, primitívnosťou, zlobou a zápachom“. Na záver Beňová vyjadrila vieru, že si Andrej Danko skôr, ako bude neskoro uvedomí svoju politickú zodpovednosť.

V rade vlády pre duševné zdravie vznikne výbor pre psychosociálnu podporu
V Rade vlády SR pre duševné zdravie vznikne nový výbor pre psychosociálnu podporu. Prispieť má ku progresívnym a koordinovaným opatreniam, ktoré si vyžaduje humánna, moderná a dostupná starostlivosť o duševné zdravie. Doplnenie štatútu rady vlády... Čítať ďalej
01 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik