Chmelár vyzýva: UKÁŽME OPOZÍCII, AKO SA TO ROBÍ!
01 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Politický analytik Eduard Chmelár vyzýva všetkých, ktorí nesúhlasia s opozičnými protestami, aby sa zapojili. Vyzýva každého, kto iba krúti hlavou nad Šimečkovou úderkou, nad krokmi opozície v parlamente i nad vlastizradou slovenských opozičných europoslancov. Tak poďme na to!

"Demonštranti a ich pouličný prezident Ivan Korčok požadujú odstúpenie ministerky kultúry s odôvodnením, že ich neregulárna elektronická petícia má viac podpisov ako získala SNS v parlamentných voľbách. Rozumiem tomu správne, že keď vyzbierame viac ako 500 000 podpisov, Michal Šimečka sa vzdá postu podpredsedu NR SR a ak to bude viac ako 260 000 podpisov, Igor Matovič odíde z parlamentu?

Tak poďme na to!

"Už sme predsa hravo vyzbierali dvakrát 600 000 podpisov na predčasné voľby a v prípade Igora Matoviča by to mohlo byť aj cez milión. Ja viem, že teraz ohlásil kandidatúru na prezidenta, možno si myslí, že byť daňovým podvodníkom je podmienkou úspechu vo voľbách (keď sa to už podarilo Andrejovi Kiskovi), ale skúsiť by sme to mohli. Potom by hádam pochopili, že takto pravidlá demokracie nefungujú," uzavrel Chmelár.

BLAHA strieľal. Zasa ostrými. A zasa presne. Kto bol terč?
Ľuboš Blaha je koaličný plameňomet. Opozícii vždy veľmi rád podkúri pod zadkom. Dnešným vyjadrením na sieti TG vypálil riadne jazvy do zadku Igora Matoviča. Takéto popáleniny sa nezvyknú hojiť zo dňa na deň. Čo už, keď ani z úst poslancov hnutia... Čítať ďalej
31 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik