AKTUÁLNE VÁŽNA NEHODA Na diaľnici zrážka s KAMIÓNOM! Zasahujú všetky záchranné zložky, doprava je OBMEDZENÁ
01 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Dnes 1. februára sa v podvečerných hodinách stala na diaľnici vážna dopravná nehoda. Na D2 pri Kútoch smerom do Malaciek sa na 11. kilometri sa v ľavom pruhu zrazil kamión s osobným autom. Podľa najnovších informácií by mali na mieste zasahovať všetky záchranné zložky, informujú regiony.sk.

Nehoda spôsobila obmedzenia v doprave. Ako píše Zelená vlna, vodiči sa v tomto úseku výrazne zdržia. Bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková pre regiony.sk potvrdila zrážku osobného auta a kamiónu. “Dopravná nehoda je v štádiu prešetrovania,” uviedla hovorkyňa. O tom, či pri nehode došlo aj k vážnym zraneniam, zatiaľ povedať nevedela.

Správu budeme aktualizovať.  

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Šimečka v šľapajach Matoviča: Vláde záleží len na novele Trestného zákona
Je nepísaným pravidlom, že nová vláda dostane sto dní na to, aby prevzala jednotlivé rezorty a začala konať v prospech občanov. Týchto sto dní však nič nehovorilo slovenskej opozícii. Od prvého dňa novej vlády si dala dostatočne záležať na tom, aby... Čítať ďalej
01 | 02 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik