Polícia zverejnila AUTENTICKÉ VIDEO z fatálnej nehody na D1
31 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Polícia preveruje okolnosti utorkovej tragickej nehody, pri ktorej došlo k úmrtiu 48-ročného vodiča kamiónu. Pozrite si autentické zábery zrážky, ktorá odstavila diaľnicu na celé hodiny.

K tragickej dopravnej nehode došlo v utorok popoludní na diaľnici D1 pred Hlohovcom v smere na Trenčín. Vodič kamiónu mal podľa polície naraziť do cestárskeho vozidla s vozíkom so smerovou šípkou. Nasledovala hromadná nehoda, pri ktorej havarovali ďalšie 3 autá.

Podľa kamerových záznamov je zreteľne vidno, že vodič kamiónu s návesom nereagoval na smerovú šípku, ktorá bola vopred umiestnená na cestárskom vozidle a nasledoval silný náraz do zadnej časti nákladného auta Mercedes Benz. Kamión s návesom nakoniec narazil aj do auta Fiat Ducato a ďalšieho auta, ktoré prerazili pravé zvodidlá a skončili mimo diaľnicu.

Na mieste zasahovala polícia, ktorá musela uzavrieť celý úsek diaľnice D1 už od križovatky Trnava, aj leteckí záchranári. Podľa Operačného stredisko záchrannej zdravotnej služby (OSZZS) SR zomrela pri nehode jedna osoba a ďalšie tri boli transportované do nemocníc.

Podpaľač v Liberci spôsobil hrozivý požiar. Incident si vyžiadal ťažké zranenia (VIDEO)
Hrozný útok podpaľača sa odohral v noci z pondelka na utorok v Liberci. Podľa svedkov sa hosť v baru pohádal s obsluhou, vrátil sa s bandaskou plnou benzínu a zapálil podnik. Zranených je pätnásť ľudí, sedem z nich ťažko. Incident sa stal okolo... Čítať ďalej
31 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik