NAŽIVO: Matoviča zrejme nasadia do boja o post prezidenta (AKTUALIZOVANÉ)
31 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Podľa Matoviča si Slovensko "zaslúži v tejto kampani dávku pravdy". "Hlásim sa takto do boja z druhého šíku a chcem chrániť chrbát demokratickému kandidátovi," vyhlásil bývalý premiér. Obliekol si sako a rifle, lebo podľa jeho slov nechcel prísť na tlačovku "navoňaný" a POĎ HO! šokovať celé Slovensko!

Následne vynadal novinárom, časť z nich podľa neho platia oligarchovia, časť je proruská a časť progresívna.Potom sa chudák Igor poľutoval, že "nie je miláčikom médií", tvrdí však o sebe, že "ide pomáhať dobrej veci".

Finálne rozhodnutie vraj zaňho urobili kolegovia. "A ja som povedal dobre," dodal.

Prejavila sa však zrejme aj črta nejakého zvláštneho ochorenia, keďže sám seba prirovnal k bobkovému listu, ktorý pridáva dobrú chuť jedlu, ale nikto ho nechce mať v tanieri.

Nemá súdnosť?! Matovičove hnutie zrejme zapojí do boja o Prezidentský palác dvoch kandidátov

Podľa informácií TV Markíza sa do boja o kreslo hlavy štátu zapojí líder hnutia Slovensko Igor Matovič, ale aj historik Patrik Dubovský.

Podpisy odovzdali doslova o päť minút dvanásť, keď s nimi dorazil do Kancelárie NR SR predseda poslaneckého klubu hnutia Michal Šipoš. Podpisy mohli kandidáti odovzdať najneskôr do utorkovej polnoci.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik