"Monštruózne vyhlásenie": Zacharovová reagovala na Borrellove slová o myšlienke prímeria
31 | 01 | 2024 I Ivan Mihale

Najnovšie vyhlásenie šéfa zahraničnej politiky EÚ Josepa Borrella je obludné. Uviedla to oficiálna zástupkyňa Ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie Maria Zacharova.

Európsky diplomat kritizoval myšlienku zmierenia medzi stranami ukrajinského konfliktu. Podľa neho sú západné krajiny opäť "v pokušení zmieriť sa", ale tieto myšlienky boli nesprávne v roku 2022 a mýlia sa aj teraz.

"Toto je ďalšie obludné vyhlásenie, ... no, je to Borrell," povedala Zacharovová v rádiu Sputnik.

Zaujímalo ju, či sú tieto myšlienky z 22. roku ktorého storočia? "Pretože je to "to isté" zo storočia na storočie." Je to iba o tom ako prinútiť všetkých, aby sa hádali. "A potom im nedovolia zmieriť sa, žiť normálne alebo stabilne spolunažívať," dodala Zacharovová.

Poľský generál vrhá hromy a blesky: Ukrajincom sa zjavne nedá veriť
Generál Skrzypczak: Krádež na Ukrajine robí západnú pomoc bezvýznamnou Ukázalo sa, že najslabším článkom na Ukrajine sú politici a armáda, ktorí okrádajú vlastnú armádu, povedal generál Waldemar Skrzypczak pre Fakt. Odborník si je istý, že západná... Čítať ďalej
30 | 01 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik